Cât câștigă Teo Trandafir la Kanal D! Prezentatoarea tv a recunoscut: ‘Sunt plătită decent’

17.06.2020, 21:08
Cât câștigă Teo Trandafir la Kanal D! Prezentatoarea tv a recunoscut: 'Sunt plătită decent'
Cât câștigă Teo Trandafir la Kanal D! Prezentatoarea tv a recunoscut: 'Sunt plătită decent'

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România. Vedeta se află în lumina reflectoarelor de multă vreme, însă întotdeauna a preferat să păstreze secretul în ceea ce privește câștigurile sale din tv.

Din 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea ‘Teo Show’, de la Kanal D, alături de Bursucu’, co-prezentatorul show-ului de divertisment.

Teo Trandafir, adevărul despre câștigurile din televiziune

Emisiunea pe care o prezintă la Kanal D este lider de audiență, însă vedeta nu a oferit niciodată informații despre salariul pe care îl încasează de la turci. Teo Trandafir a preferat mereu să fie rezervată când discută despre sumele câștigate din televiziune. La un moment dat, se zvonea că vedeta ar câștiga 20.000 de euro pe lună, potrivit bugetul.ro.

După această informație, Teo Trandafir a specificat că suma este exagerată, ea, de fapt, fiind plătită decent.

‘Dacă minciunile sfruntate fac legea, aşa să fie. Dacă aveţi încredere în cuvântul meu de onoare, însă, aceste informaţii sunt exagerări complet inutile. Sunt plătită decent, dar până la ce scriu colegii, e cale lungă, să le-ajungă. O zi minunată să avem!’, declara ea pentru VIP24.

‘În legătură cu banii mei, nu știu dacă interesează pe cineva care este adevărul. Ar fi bine ca fiecare să aibă grijă de banii lui, de viața lui, de iubirea lui. Da, am pierdut, ca toată lumea, mult din ceea ce am produs. Au fost mulți cei care și-au dat cu părerea despre salariul meu, mult umflat, l-au înmulțit cu 12 luni și au făcut ei socoteala cât am câștigat eu într-un an’, mai spunea ea.

Ce salariu are Teo Trandafir

Teo Trandafir preciza că unele persoane nu ar trebui să fie interesate de ce salariu câștigă, ținând cont că și ea are rate și un copil de crescut.

‘Nu au luat în calcul că poate plătesc chirie, că mănânc, am copil, poate trebuie să pun niște benzină, poate am niște rate. Nu, oamenii consideră că dacă tu ai o anumită sumă pe lună, odată înmulțită cu 12, iese exact suma pe care o ai într-un an. Greșit! Pentru că, între timp, ai făcut niște lucruri, poate ai ajutat un prieten, poate ai avut un părinte bolnav’, a mai spus Teo Trandafir pentru libertatea.ro.

citește și...