Suferința prin care a trecut Otilia Bilionera. ”Făceam atacuri de panică atunci când eram cu el”

12.09.2022, 12:01
Suferința prin care a trecut Otilia Bilionera. ”Făceam atacuri de panică atunci când eram cu el”
Suferința prin care a trecut Otilia Bilionera

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera, a scos la iveală amănunte mai puțin știute din viața sa. În cadrul unei emisiuni online, cântăreața a povestit prin ce a trecut din cauza unui fost iubit. ”Făceam atacuri de panică atunci când eram cu el”, a mărturisit Otilia Bilionera la emisiunea online ”În oglindă”.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

De ceva timp, Otilia Bilionera este în scandal cu fostul său impresar. Artista a decis să îl dea în judecată după ce a observat că toate încasările de pe platformele online ajungeau în conturile fostului său impresar. La rândul lui, acesta a dat-o în judecată pe Otilia Bilionera. În ceea ce privește viața personală, Otilia Bilionera a încheiat de curând o relație care a durat timp de patru ani. Prezentă la emisiunea online ”În oglindă”, Otilia Bilionera a dat detalii din viața sa sentimentală. Artista a povestit că penultima relație pe care a avut-o i-a provocat multă durere.

Suferința prin care a trecut Otilia Bilionera. ”Luam uneori pastile și dormeam câte două zile”

”Pot să zic că m-a afectat, am suferit foarte mult, făceam atacuri de panică atunci când eram cu el, am dat într-o depresie.Eram tot timpul supărată, luam uneori pastile și dormeam câte două zile. Recent, iar am început un tratament antidepresiv”, a mărturisit Otilia Bilionera, potrivit click.ro.

Otilia Bilionera a făcut dezvăluirri și din scandalul în care este iimplicată cu fostul său impresar: ”Eu mi-am înregistrat numele Otilia Bilionera la OSIM, iar acum 2 luni m-am trezit cu un proces pe cap, iar el m-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera. Probabil e ca un fel de răzbunare”.

citește și...