Otilia Bilionera, în scandal cu fostul impresar. ”Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine”

05.07.2022, 13:48

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera, este în scandal cu fostul său impresar. Artista, în vârstă de 30 de ani, a explicat ce se întâmplă înte ea și fostul impresar.  ”Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine”, a declarat Otilia Bilionera la postul de televiziune Antena Stars.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

Otilia Bilionera este în scandal cu fostul său impresar. Artista a decis să îl dea în judecată după ce a observat că toate încasările de pe platformele online ajungeau în conturile fostului său impresar. La rândul lui, acesta a dat-o în judecată pe Otilia Bilioneraa. La emisiunea ”Acces Direct”, cântăreața a făcut declarrații despre situația cu care se confruntă.

Otilia Bilionera, în scandal cu fostul impresar. ”M-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera”

 

”Nu îmi veneau bani de nicăieri. Piesele mele se încărcau pe canalul lui de YouTube, aveam și eu un canal, dar pe care mi l-a șters în momentul în care s-a reziliat contractul. Eu și în momentul de față am un milion de ascultători pe Spotify, dar nu iau nici măcar un leu. Cred că el a considerat că totul i se cuvine lui, că el m-a făcut pe mine. Într-adevăr am avut ajutorul lui, dar și eu l-am avut pe al meu”, a declarat Otilia Bilionera, notează spynews.ro.

”Eu mi-am înregistrat numele Otilia Bilionera la OSIM, iar acum de 2 luni m-am trezit cu un proces pe cap, iar el m-a dat în judecată pentru numele Otilia Bilionera spunând că el are drept de autor pe numele de Bilionera. Probabil e ca un fel de răzbunare”, a mai spus artista.

 

citește și...