Otilia Bilionera, despre viața sa sentimentală. ”Nu pot să sar dintr-o relație în alta”

06.09.2022, 17:45
Otilia Bilionera, despre viața sa sentimentală. ”Nu pot să sar dintr-o relație în alta”
Otilia Bilionera, despre viața sa sentimentală

Otilia Brumă, cunoscută sub numele Otilia Bilionera, a dat detalii despre viața sa sentimentală. Artista a mărturisit că, în prezent, nu este implicată în nicio relație sentimentală. ”Am terminat recent relația în care am fost timp de patru ani, acum sunt singură, că nu pot să sar dintr-o relație în alta”, a spus ea.

Otilia Brumă, cunoscută sub numele de scenă Otilia, este o cântăreață de muzică dance, raggaetton și latino. A atins succesul în anul 2014, atunci când a lansat piesa ”Bilionera”, fiind, de altfel, melodia care a propulsat-o pe plan internațional.  De curând, cântăreața Otilia Bilionera a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. În ultima perioadă de timp, Otilia Bilionera s-a confruntat cu probleme de sănătate. În ediția din data de 27 februarie 2022 a show-ului, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Otilia Bilionera părăsește competiția din Republica Dominicană.

De ceva timp, Otilia Bilionera este în scandal cu fostul său impresar. Artista a decis să îl dea în judecată după ce a observat că toate încasările de pe platformele online ajungeau în conturile fostului său impresar. La rândul lui, acesta a dat-o în judecată pe Otilia Bilionera. În ceea ce privește viața personală, Otilia Bilionera a încheiat de curând o relație care a durat timp de patru ani. Despre viața sa sentimentală a dat detalii artista în cadrul unu inteviu pentru click.ro.

 Otilia Bilionera, despre viața sa sentimentală. ”Eu nu am nevoie de cineva neapărat în viața mea, sunt foarte bine și singură!”

”Am terminat recent relația în care am fost timp de patru ani, acum sunt singură, că nu pot să sar dintr-o relație în alta. Îmi trebuie un timp de acomodare! Eu nu am nevoie de cineva neapărat în viața mea, sunt foarte bine și singură!”, a declarat Otilia Bilionera pentru sursa mai sus-menționată.

”Eu sunt foarte schimbătoare, sunt zodia Gemeni și mă plictisesc foarte repede. Acum îmi place să fiu liberă, să muncesc, să fac ce îmi place, fără să dau explicații!”, a ma spus ea.

citește și...