Câte kilograme are Raluca Bădulescu. ”Nu credeam să spun asta vreodată! Dar mă bucur enorm”

26.07.2022, 18:01
Câte kilograme are Raluca Bădulescu. ”Nu credeam să spun asta vreodată! Dar mă bucur enorm”
Câte kilograme are Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit câte kilograme are. ”Nu credeam să spun asta vreodată! Dar mă bucur enorm”. a declarat vedeta. De asemene, Raluca Bădulescu a explicat și ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună: ”Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanentă”.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul românesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin Stamin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață. Raluca Bădulescu are un fiu, Alex, rezultat din relația pe care a avut-o cu Vali Pungă. Vedeta își adoră băiatul, dcespre care afirmă că este cel mai bun prieten al său.

Vedeta afișează o siluetă de invidiat. Raluca Bădulescu a recurs la o operație de micșorare a stomacului în urmă cu câțiva ani. Înainte de operația de micșorare a stomacului, Raluca Bădulescu avea 125 de kilograme, iar ulterior a ajuns la 54 de kilograme. Acum, Raluca Bădulescu a dezvăluit, pentru click.ro, ce greutate are în prezent și ce anume face pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.

Câte kilograme are Raluca Bădulescu.”Am 47 de kilograme!”

”Am 47 de kilograme! Nu credeam să spun asta vreodată! Dar mă bucur enorm! Cam de jumătate de an (n.r. a ajuns la această greutate)! De doi ani de zile țin regim strict! După perioada de lock down în care am stat acasă și m-am uitat la seriale și am mâncat, m-am îngrășat atunci, m-am apucat de regim! Merge mai greu regimul pentru că la 50 de ani nu mai merge metabolismul ca la 20, asta-i viața! În ultimii doi ani de zile m-am străduit să micșorez cât de cât porția de mâncare. Adică să țin regim strict mi-e imposibil! Așa cum am spus, mie îmi plac mult dulciurile! Deci dacă la mine trece o zi fără dulce, practic nu se poate! Am micșorat porția de mâncare, mult”, a explicat Raluca Bădulescu.

”Mă străduiesc pe cât de mult pot să mănânc sănătos, în speță foarte multe salate pentru că eu sunt o pasionată a dulciurilor. Întotdeauna am mâncat dulciuri, de unde rezultă că trebuie să compensez într-un fel pentru că eu sunt într-o permanentă dietă… Sunt într-o formă fizică pe care mi-am dorit-o, o formă fizică pentru care mă lupt în permanență, pentru că îmi plac dulciurile la nebunie… La sală nu prea mă duc, însă pe cealaltă parte mă duc la dansuri împreună cu Chady, coregraful nostru de la “Bravo, ai stil”. Am prins de la “Bravo, ai stil” pasiunea asta”, a mai spus vedeta.

citește și...