Sânziana Buruiană e rea la mânie. ”Când mă enervez, iese jale”

16.07.2022, 13:43
Sânziana Buruiană e rea la mânie. ”Când mă enervez, iese jale”
Sânziana Buruiană e rea la mânie

Sânziana Buruiană a vorbit deschis despre defectele ei. Voluptuoasa blondă a mărturisit, în cadrul unei emisiuni online, că este rea la mânie și că în acele momente se teme de reacțiile pe care le-ar putea avea. ”Dar când mă enervez, iese jale! De aia chiar îmi este frică de reacțiile mele”, a dezvăluit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf Izabela, fiica lor cea mare, a venit pe lume în anul 2016. În octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță care a primit numele Antonia. Sânziana Buruiană și partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf, au botezat-o pe mezina lor în data de 15 iulie 2021. De ceva timp, Sânziana Buruiană s-a mutat împreună cu familia sa la Budapesta, unde face televiziune.

La emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Sânziana Buruiană a făcut mărturisiri. Aceasta a afirmat cvă, în general, este o persoană calmă, însă atunci când se enervează lucrurile stau cu totul diferit și chiar ajunge să îi fie teamă de reacțiile pe cae le-ar putea avea.

Sânziana Buruiană e rea la mânie. ”Atunci chiar nu mai țin cont de nimic, având în vedere că nu sunt o persoană care îmi descarc nervii așa, în fiecare zi”

„Eu sunt, de obicei, o persoană extrem de calmă. Cineva m-a văzut nervoasă foarte rar, o dată pe an mă enervez. Dar când mă enervez, iese jale! Deci mă enervez rău de tot pentru toată calmitatea pe care am avut-o în rest”, a declarat Sânziana Buruiană, potrivit wowbiz.ro.


”De aia chiar îmi este frică de reacțiile mele. Atunci chiar nu mai țin cont de nimic, având în vedere că nu sunt o persoană care îmi descarc nervii așa, în fiecare zi”, a adăugat blonda.

citește și...