FOTO / Incredibil cum arată Andreea Mantea blondă! Nu ți-ai fi imaginat-o așa!

12.03.2022, 14:12
FOTO / Incredibil cum arată Andreea Mantea blondă! Nu ți-ai fi imaginat-o așa!
FOTO & VIDEO / Incredibil cum arată Andreea Mantea blondă! Nu ți-ai fi imaginat-o așa!

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, în vârstă de 35 de ani, și-a luat fanii din mediul online pin surprindere. Aceasta a postat mai multe fotografii în care apare cu părul blond și roșcat. Reacțiile internauților au apărut imediat după ce vedeta a postat imaginile respective, în care apare purtând diverse peruci.

Pe Andreea Mantea, toată lumea o știe brunetă. Vedeta nu a rezistat tentației de a proba mai multe peruci pentru a vedea cum i-ar sta blondă și roșcată.

”Oare o sa am curaj sa imi fac vreo schimbare radicala vreodata? ?? Nu cred, dar e interesant sa testez!”, a notat Andreea Mantea în dreptul imaginilor în care apare cu peruci.

Incredibil cum arată Andreea Mantea blondă! Cum au reacționat fanii

Fotografiile postate de Andreea Mantea au atras imediat atenția fanilor, care și-au spus foarte clar părerea.

”Ești frumoasa, și categoric brunet e culoarea ta!”, ”Cel mai fain îți stă brunetă!!!”, ”Sunteti frumoasa oricum”, ”Si cu peruca si fara, tot frumoasa”, ”Ești foarte frumoasa și bruneta și blonda”, ”Super frumoasă.Dar bruneta îmi place”, ”Tot cu culoarea părului tău îți stă bine”, ”Mai frumos brunetă!”, ”Oricum tot frumoasa!”, ”Bruneta esti cea mai frumoasa”, ”Saten te prinde și blond scurt, dar cel mai bine bruneta”, ”Brunetă și șatena”, ”Bruneta îți stă cel mai bine”, ”Si roscata ti-ar sta bine!!!”, ”Tot brunetă ești frumoasă”, i-au transmis internauții Andreei Mantea.

Andreea Mantea are o nouă emisiune la TV

Andreea Mantea este o cunoscută vedetă de televiziune, aceasta prezentând mai multe show-uri TV de-a lungul anilor, la diverse posturi. Bruneta a avut un reality show la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”. De asemenea, Andreea Mantea a prezentat emisiunea ”O nouă șansă”, care a fost difuzată din 11 septembrie 2021, de la 20:00, la Kanal D. Producția are la bază un format internațional, „Second Chance”, realizat în Turcia.

Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu. Acum, Andreea Mantea va avea o nouă emisiune la TV. Este vorba despre un nou show matrimonial la postul de televiziune Kanal D. Noul show al Andreei Mantea de la Kanal D se numește ”Casa iubirii”. În plan personal, Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

citește și...