Adelina Pestrițu și fiica ei donează haine refugiaților ucraineni. ”Sunt mândră de tine”

04.03.2022, 17:40

Adelina Pestritu a postat o fotografie emoționantă. Vedeta și fiica ei, Zeny, sunt solidare cu refugiații ucraineni. Bruneta i-a mulțumit micuței Zeny pentru grija și emoția pe care o are față de copiii ucraineni. ”Zeny și-a strâns lucrurile pe care vrea să le trimită copiilor. ”Sunt mândră de tine”, spune Adelina. 

Tot mai multe vedete din România se declară solidare față de criza din Ucraina. Maia Morgenstern, Dragoș Dolănescu și Elena Merișoreanu se numără printre persoanele publice care oferă un acoperiș deasupra capului refugiaților ucraineni. Pe de altă parte, Oana Roman și Brigitte Pastramă au făcut cumpărături pentru a le duce refugiaților, iar soția lui Dani Oțil a cumpărat toate biberoanele dintr-o farmacie pentru bebelușii ucraineni. 

Adelina a decis, la rândul ei să ajute, și a  postat o fotografie în care îi mulțumește fiicei sale pentru grija și empatia de care dă dovadă față de copiii ucraineni. În fotografia postată, se poate vedea că bruneta a pregătit mai multe hăinuțe pentru copii, care vor fi donate refugiaților ucraineni.

Adelina Pestrițu donează haine copiilor refugiați

”Zeny și-a strâns lucrurile pe care vrea să le trimită copiilor. Sunt mândră de tine”, spune Adelina, în postarea de pe InstaStory.

În urmă cu o săptămână, Adelina Pestrițu a lansat un mesaj pe rețelele sociale în care spunea că se oferă să ajute o mamă împreună cu copiii ei și să aibă grijă de aceștia la București.

”Vă rog să mă ajutați să găsesc o mamă alături de copiii ei, de care să am grijă în următoarele luni”

”Vă rog să mă ajutați să găsesc o mamă alături de copiii ei, de care să am grijă în următoarele luni. Dacă cineva vrea să vină în București și să stea aici o perioadă, vă rog să-mi dați mesaj. Îi voi ajuta să ajungă în București și odată ajunși aici, mă voi ocupa integral de ei până când se vor putea întoarce acasă.

Dacă statutul acestor oameni nevinovați nu permite ca ei să ajungă în București și să îi am în grijă, vă rog să mă direcționați către organizațiile umanitare prin intermediul cărora pot trimite mâncare și alimente de strictă necesitate”, a scris Adelina Pestrițu pe Instagram.

citește și...