Brigitte Pastramă, revoltată după ce a încercat să ofere ajutor refugiaților ucraineni. “Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață”

03.03.2022, 13:33
Brigitte Pastramă, revoltată după ce a încercat să ofere ajutor refugiaților ucraineni. Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață
Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, din nou la cuțite! S-au certat de mama focului: 'Nu ți-e rușine? Chiar ești nesimțit'

 Brigitte Pastramă s-a revoltat în mediul online, după ce a încercat să ofere o mână de ajutor refugiaților ucraineni. Vedeta reclamă că nu a avut pe cine să ajute, pentru că nu existau refugiați ucraineni în centrele de ajutor în care a mers. “Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață”, spune bruneta.

Tot mai  multe vedete din showbiz-ul românesc și-au arătat solidaritatea față de populația ucraineană care a fost atacată de Rusia în urmă cu opt zile. O parte dintre aceșția au donat bani sau au ajutat la informarea populației cu privire la modalitatea prin care îi pot ajuta pe refugiați. Una dintre vedetele care a fost empatică cu durerea acestora este Brigitte Pastramă.

Vedeta a răbufnit pe Instagram, unde a mărturisit că s-a pregătit să ducă de mâncare refugiaților din Ucraina, după ce a văzut la TV ce se întâmplă,  că  aceșția sunt în număr mare și nu au ce mânca.

Brigitte Pastramă a pregătit 100 de porții de mâncare caldă

Vedeta a povestit că a pregătit 100 de porții de mâncare caldă: ciorbă, orez cu legume și pulpe de pui la cuptor, pe care le-a dus în centrele de refugiați.

Ajunsă la unul dintre acestea, vedeta a fost refuzată și i s-a dat mâncarea înapoi. Mai mult, Brigitte spune că nu a văzut niciun ucrainean în centrul respectiv. Astfel, Brigitte acuză unele ONG-uri care se ocupă de refugiați că își bat joc de oamenii care vor să îi ajute pe aceșția.

“Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață”

“Nu am văzut niciun om, niciun ucrainean. Mă doare capul de ceea ce văd la televizor și ceea ce este în realitate. Vreau să fac un bine și sunt luată în bătaie de joc. Vreau să ajute niște oameni pe care-i văd la televizor că mor de frig, că le e foame. Au zis că sunt în centre, eu i-am căutat și nu i-am găsit. La sala Polivalentă sunt foarte multe pungi de mâncare, se strică acolo. Uitați prin ce am trecut eu astăzi. Am muncit atâtea ore degeaba. Mi-e greață. Mi-au dat ciorbă înapoi, cele 100 de porțîi. (…)”, a spus Brigitte Pastramă fanilor din mediul online.

citește și...