Andreea Tonciu își dorește să își facă operații estetice de 60.000 de euro. ”Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”

08.01.2022, 11:13
Andreea Tonciu își dorește să își facă operații estetice de 60.000 de euro. ”Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”
Decizia luată de Andreea Tonciu pentru fetița ei. ”Am scos-o de la grădiniță”

Andreea Tonciu își dorește mai mult ca oricând să investească zeci de mii de euro în operații estetice. Vedea își dorește o transformare radicală. Concurenta de la Survivor România 2022 își dorește să-și facă schimbări la nivelul feței și corpului. ”Nu vreau să mă mai recunoască telefonul”, spune vedeta.

Nu este niciun secret faptul că Andreea Tonciu a apelat și la bisturiu și la injecții cu acid hialuronic

Andreea Tonciu a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre intervențiile estetice pe care vrea să și le facă în 2022. Vedeta are de gând să-și facă o transformare radicală la nivelul feței și al corpului. Se pare că nu este îndeajuns, pentru că vedeta își dorește mai mult.

„Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total”

Andreea Tonciu e dispusă să investească 60.000 de euro, într-o operație de liposucție, vrea să își schimbe și silicoanele, pentru a se simți bine în propria piele. ”Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani”, spune vedeta,

 

„Trebuie să mă operez să-mi fac blefaroplastie, mi s-au lăsat pleoapele, dar îmi e frică de anestezie. Vreau să-mi fac mai multe intervenții, am aproape 36 de ani. Mai bine îmi face anestezie totală. Costă 50-60 de mii de euro toate intervențiile estetice pe care mi le doresc eu. Vreau să-mi fac blefaroplastie, vreau schimb mamar, vreau liposucție, vreau să-mi bag grăsime în posterior, vreau cat eyes (n.r. intervenție estetică de alungire a formei ochilor), vreau să-mi fac pomeții, cearcănele, buzele, șanțurile, gușa. La nas nu mai vreau. Nu vreau să mă mai recunoască telefonul. Soțul o să fie mândru, trebuie să vină iar să mă ceară de nevastă, să-mi dea alt inel și să facem altă nuntă.

Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total. Mi-a luat șase ani să-mi fac rinoplastia pentru că mi-a fost frică.”, a declarat Andreea Tonciu la Teo Show, în urmă cu câteva luni, potrivit unica.ro.

Cine sunt Faimoșii de la Survivor 2022

Echipa ”Faimoșilor” a fost anunțată de Cătălin Măruță, care a dezvăluit cine sunt cele 12 vedete care vor pleca în Republica Dominicană.

Concurenții urmează să plece în Republica Dominicană, iar show-ul va fi prezentat de Daniel Pavel, care va însoți concurenții în această aventură.

S-au anunțat cei 12 concurenți care vor face parte din echipa ”Faimoșilor”:

CRBL (43 de ani), Andreea Tonciu, Otilia Bilionera, TJ Miles, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, Robert Niță, Laura Ciurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac, fosta concurentă de la „Ferma”. Cei 12 concurenți sunt pregătiți pentru cea mai mare provocare din Republica Dominicană.

citește și...