De unde vine numele lui Pepe. ”Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț”

25.11.2021, 16:00
De unde vine numele lui Pepe. ”Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț”
De unde vine numele lui Pepe. ”Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț”

Pepe, pe numele său real Nicolae-Ionuț Pascu, a dezvăluit cine i-a dat numele sub care este astăzi cunoscut de toată lumea. Artistul, în vârstă de 42 de ani, a mărturisit că o persoană foarte dragă dinfamilia sa a fost cea de la care a pornit totul. ”Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț”, a explicat cântărețul.

Numele real al lui Pepe este Nicolae-Ionuț Pascu, dar nimeni nu îi spune așa. Într-un interviu, artistul a dezvăluit de unde provine numele Pepe și cine a fost cel care i l-a dat.

Artistului i se spune Pepe încă din copilărie. Fratele lui cel mare i-a spus pentru prima oară așa, când în încercarea de a-i spune Bebiță i-a spus Pepiță.

De unde vine numele lui Pepe. ”Și mi-a rămas ba Pepe, ba Pepito, ba Pepiță, ba Pepino”

„Frate-meu, care-i mai mare decât mine cu doi ani și jumătate, a încercat să-mi zică Bebiță, de la bebe mic, dar i-a ieșit Pepiță. Și mi-a rămas ba Pepe, ba Pepito, ba Pepiță, ba Pepino. Nu mi-a spus nimeni niciodată Ionuț, iar singurul om care mi-a spus Nicușor a fost tataie, Dumnezeu să-l ierte!”, a declarat Pepe, potrivit a1.ro.

”În familie, îmi spun Pipiță, iar prietenii din copilărie îmi spun Pepiță. Pepino mi-a zis Vârciu. Pepito îmi spune Diana Munteanu. Am niște prieteni care-mi spun că sunt medicamenul lor pentru când îi doare capul și pentru că îi fac să râdă. Ei îmi spun Pepenol”, a completat cântărețul.

Pepe are două fetițe

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În luna februarie a acestui an, Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar.

Despre cele două fiice ale sale și ale Ralucăi Pastramă a făcut Pepe declarații în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru revista Viva. Întrebat dacă uneori mai pune piciorul în prag când vine vorba despre fetițele sale, Pepe a răspuns: ”Încerc să fac tot posibilul să înţeleagă şi valoarea banului, să înţeleagă şi faptul că le permit anumite lucruri, cu toate că uneori mă gândesc dacă nu cumva sunt prea mici. Sunt conştient că lucrurile s-au schimbat foarte mult. Dacă acum 3 ani de zile nu eram de acord cu telefoanele mobile pentru copii, am fost cumva constrâns şi nevoit ca şi Rosa, la 5 ani, să aibă telefon. Maria a primit la 8 ani”.

citește și...