FOTO / Fosta soție a lui Răzvan Simion, mai fericită ca niciodată alături de iubit. ”Te iubesc până la cerul plin de stele”

19.04.2021, 14:59
FOTO / Fosta soție a lui Răzvan Simion, mai fericită ca niciodată alături de iubit. ”Te iubesc până la cerul plin de stele”
OTO / Fosta soție a lui Răzvan Simion, mai fericită ca niciodată alături de iubit. ”Te iubesc până la cerul plin de stele”

Diana Simion, fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, este mai fericită ca niciodată alături de actualul ei iubit.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion,  trăiește o nouă poveste de dragoste, cu Radu Biță. Din mariajul lui Răzvan Simion cu Diana au rezultat  doi copii, Ianca și Tudor. Ulterior separării de soție, Răzvan Simion a trăit o poveste de dragoste cu Lidia Buble. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio după o relație de cinci ani. În prezent, Răzvan Simion are o relație cu Daliana Răducan. Cei doi sunt împreună de aproximativ nouă luni. Daliana Răducan a făcut parte din echipa ”Visuri la cheie”, de la PRO TV, fiind arhitect și designer de interior.

Diana Simion, fosta soție a lui Răzvan Simion, este mai fericită ca niciodată alături de actualul ei poartener, Radu Biță, un afacerist din Timișoara, patronul unui restaurant și al unui magazin de vinuri. Cei doi se află în vacanță în Egipt. Diana Simion a postat, în mediul online, mai multe fotografii în care apare alături de iubitul său, lângă care radiază de fericire. De asemenea, și Radu Biță a publicxat imagini din vacanța alături de Diana Simion, însoțite de o declarație de dragoste: ”Te iubesc până la cerul plin de stele!”.

Ce spunea fosta soție a lui Răzvan Simion despre relația lor

Diana Simion a avut o relație de 15 ani cu Răzvan Simion, co-prezentatorul matinalului de la Antena 1.

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Au trecut ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni…”, declara, în urmă cu ceva timp, Diana Simion pentru wowbiz.ro.

”Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, adăuga aceasta.

 

citește și...