Xonia dă detalii din viața sentimentală. În ce relații a rămas cu foștii iubiți

26.03.2022, 15:25
Xonia dă detalii din viața sentimentală. În ce relații a rămas cu foștii iubiți
Xonia dă detalii din viața sentimentală. În ce relații a rămas cu foștii iubiți

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Artista, în vârrstă de 32 de ani, a explicat în ce relații a rămas cu Michael, bărbatul cu care a făcut până de curând un cuplu, dar și foștii săi parteneri din trecut. ”Dacă oricare dintre ei m-ar suna, aș răspunde, și dacă ar avea nevoie de ajutor, aș ajuta”, a declarat vedeta.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, cel ma recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Xonia a acordat un interviu pentru revista Unica, în care a vorbit despre viața sa sentimentală. Aceasta a făcut declarații despre Michael, cel care i-a fost iubit până de curând, dar și despre foștii săi parteneri de cuplu.

Xonia dă detalii din viața sentimentală. ”Din partea mea, cu fiecare fost de-al meu consider că sunt în relații bune”

În luna februatie a acestuia an, Xonia dezvăluia că ea și iubitul ei, Michael, s-au despărțit după doi ani de relație. Aceasta a mărturisit că deși s-a separat de Michael, acesta va avea mereu un loc special în inima ei: ”Michael este și va fi întotdeauna în viața mea, așa cum a fost și până acum. Iubirea pe care o am pentru el va fi pentru totdeauna. Îmi este dor de el, dar momentan nu putem fi împreună”.


Xonia a mai dezvăluit, pentru sursa mai sus-menționată, că a rămas în relații foarte bune cu toți foștii ei parteneri de cuplu: ”Eu am fost doar în relații serioase și de durată. Din partea mea, cu fiecare fost de-al meu consider că sunt în relații bune. Dacă oricare dintre ei m-ar suna, aș răspunde, și dacă ar avea nevoie de ajutor, aș ajuta. Cel puțin fostul meu cu care am împărțit 6 ani de zile împreună și-a lăsat o amprentă pe viață și știu că și el ar face la fel pentru mine, ceea ce aș face și eu pentru el. Fiecare dintre noi avem viețile noastre, drumul nostru, și, indiferent de situație, va avea respectul meu”.

 

citește și...