Xonia a vândut tot ce avea ca să se mute în străinătate cu fostul iubit. ”Nu mai am mașină. Am vândut și casa”

25.05.2022, 12:24
Xonia a vândut tot ce avea ca să se mute în străinătate cu fostul iubit. ”Nu mai am mașină. Am vândut și casa”
Xonia a vândut tot ce avea ca să se mute în străinătate cu fostul iubit. ”Nu mai am mașină. Am vândut și casa”

Cântăreața Xonia, pe numele său real Loredana Sachelaru, a făcut dezvăluiri neașteptate. Artista, în vârrstă de 32 de ani, a explicat că a vândut tot ce avea pentru a se muta în străinătate cu fostul iubit. ”Nu mai am mașină. Am vândut și casa”, a mărturisit artista în c adrul unui interrviu pentru revista Viva.

Xonia este o cunoscută artistă de pe scena muzicală din România. A fost implicată în numeroase proiecte de televiziune, c el mai recent dintre acestea fiind ”Survivor România”. Prima concurentă eliminată în acest sezon la ”Survivor România” a  fost cântăreața Xonia, care a făcut parte din echipa Faimoșilor.

În plan sentimental, Xonia a avut o relație cu Michael, cel care i-a fost iubit până de curând. Vedeta era decisă să se mute definitiv în America, alături de iubitul ei, astfel că și-a vândut toate bunuirile pe care le avea, inclusiv casa și mașina. Despre acest lucru a făcut Xonia declarații pentru revista Viva. Deși ea și iubitul s-a despărțit, iar acum vedeta locuiește cu chirie și merge cu taxiul, vedeta nu regretă absolut nimic.

Xonia a vândut tot ce avea ca să se mute în străinătate cu fostul iubit. ”Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou”

”Nu mai am mașină, pentru că îmi făcusem planul să plec din România, așa că am vândut tot ce am avut aici. Am vândut și casa. Momentan așteptăm să vedem ce se întâmplă. Momentan sunt aici. Urma să mă mut în America și e posibil acum să plec în Australia, înapoi la familie. Ne-am despărțit de ceva timp și am rămas buni prieteni”, a explicat Xonia pentrru sursa mai sus-menționată.

”Nu regret că am vândut, pentru că pot să cumpăr oricând din nou. Adică nu mai țin la anumite lucruri cum țineam odată. Mă bucur tare mult că sunt așa, pentru că nu mă mai atașez de un lucru. Oricând pot să schimb o mașină, să iau un apartament, o casă”, a adăugat artista.

citește și...