Vlăduța Lupău, despre rolul de mamă. ”În primele zile, nu știam pe ce lume trăiesc”

29.09.2022, 14:05
Vlăduța Lupău, despre rolul de mamă. ”În primele zile, nu știam pe ce lume trăiesc”
Vlăduța Lupău, despre rolul de mamă

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și soțul său, Adrian Rus, în vârstă de 28 de ani, au împreună un băiețel care se numește Iair. Despre cum se descurcă artista și partenerul e de viață în rolul de părinți a dat aceasta detalii într-un interviu. ”În primele zile, nu știam pe ce lume trăiesc”, a spus ea.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil.

Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair. Marți, 27 septembrie 2022, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair.  Vlăduța Lupău a dat detalii despre viața de mămică pentru revista Viva.

Vlăduța Lupău, despre rolul de mamă. ”Nu am acceptat în primele trei săptămâni să mă ajute nimeni în afara de Adi”

”Se schimbă radical viața și programul, și absolut tot! Deci a fost mai greu decât mă așteptam… Pffff… oboseala! Știam că se schimbă programul de somn și că va veni multă oboseala în viața mea, plus că mai și auzeam de la prietene. Însă nu mă gândeam că mă va pune la pământ, să zic așa. Efectiv, în primele zile, nu știam pe ce lume trăiesc și ce fus orar este în România. Nu am acceptat în primele trei săptămâni să mă ajute nimeni în afara de Adi, și de aceea am acumulat extrem de multă oboseală. Zi și noapte, în fiecare moment, eram doar noi cu copilul”, a mărturisit Vlăduța Lupău.

Artista a dezvăluit că a avut și momente de panică ca mămică: ”Am avut un singur moment de panică, într-o seară, când eu eram la casă, făcând curățenie, iar Iair a rămas cu tăticul la apartament… și a început să plângă mai puternic decât eram obișnuiți. Am venit rapid acasă și, în final, plângeam toți trei. Am trecut peste și am înțeles că nu mai trebuie să ne panicăm, pentru că sunt lucruri normale… iar dacă plânge nu e ca și cum se întâmplă ceva tragic”.

citește și...