Vlăduța Lupău și-a botezat băiețelul. Andra a cântat la petrecere

28.09.2022, 11:36
Vlăduța Lupău și-a botezat băiețelul. Andra a cântat la petrecere
Vlăduța Lupău și-a botezat băiețelul

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, și soțul său, Adrian Rus, în vârstă de 28 de ani, și-au botezat băiețelul, Iair, care a venit pe lume la începutul lunii august a acestui an. Ceremona a fost una emoționantă, iar la petrecere, cea care a întreținut atmosfera a fost cântăreața Andra.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista a devenit mămică în data de 6 august 2022, când a adus pe lume un băiețel pentru care a ales un nume biblic – Iair.

Marți, 27 septembrie, a fost una plină de emoții pentru Vlăduța Lupău și soțul ei, Adrian Rus. Cei doi l-au creștinat pe micuțul Iair. Ceremonia a fost una emoționantă, iar atm osferra la petrecere a fost întreținută de binecunoscuta cântăreață Anda.

Vlăduța Lupău și-a botezat băiețelul. ”Eșt minunea noastră”

Pe contul său de socializare, Vlăduță Lupău a dat publicități o fotografie de la creștnarea băiețelului ei, alături de care a transmis un mesaj plin de emoție. ”IAIR . De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a notat Vlăduța Lupă în medul online.

La rândul ei, Andra a postat și ea imagini în care apare alături de Vlăduța Lupău la petrecerea de botez. ”Nu există ceva mai frumos decât să fii părinte! Aseară am avut plăcerea să fiu alături de Vlăduța Lupău la botezul fiului ei. Am cântat și m-am bucurat pentru familie. Îi urez Vlăduței să îi fie mereu fiul sănătos, să îi aducă multă fericire și să se bucure de fiecare zi în care el crește și învață despre lume. ❤️”, a scris Andra pe contul său de socializare.

citește și...