Cu cine s-a iubit Vlăduța Lupău înainte de a se căsători cu fotbalistul Adi Rus. Solista a avut numai iubiți milionari

19.06.2020, 12:19
Cu cine s-a iubit Vlăduța Lupău înainte de a se căsători cu fotbalistul Adi Rus. Solista a avut numai iubiți milionari
Cu cine s-a iubit Vlăduța Lupău înainte de a se căsători cu fotbalistul Adi Rus

Vlăduţa Lupău este una dintre cele mai cunoscute soliste de muzică populară din România și este urmărită cu mare interes de fanii săi pe rețelele de socializare. Pe plan personal, artista trăiește o frumoasă poveste de iubire cu portarul CFR Cluj, Adrian Rus. În trecut, însă, solista a avut un iubit milionar, despre care a preferat să păstreze discreția.

Deși cariera sa muzicală este pe primul plan, viața amoroasă a Vlăduței a fost mereu de mare interes. De aproape un an de zile, artista este căsătorită cu Adi Rus, fiul fostului chestor de poliție, Toma Rus. Se pare că intrepreta de muzică populară are atracție doar la tineri cu foarte mulți bani.

Cine este fostul iubit al Vlăduței Lupău

Conform ziardecluj.ro, Vlăduța Lupău s-a iubit ani buni cu Adrian Mureșan, băiatul milionarului Punctual Comimpex, una dintre cele mai mari firme din Cluj. Tânărul este putred de bogat, iar în relația cu artista a fost foarte darnic.

fostul iubit al vladutei
foto: ziardecluj.ro

Cât timp s-a iubit cu Adrian Mureșan, Vlăduța Lupău primea numai cadouri scumpe și mașini de lux. De la fostul ei iubit, solista a primit un bolid Porsche în valoare de zeci de mii de euro. Mai mult de atât, Adrian Mureșan se ocupa și cu sponsorizarea concertelor Vlăduței.

Artista, acuzată că și-a înșelat soțul

În urmă cu câteva luni, se zvonea că Vlăduţa Lupău și-ar fi înșelat soțul cu saxofonistul formaţiei în care artista cântă, Armin Nicoară. Artista a negat orice speculație pe acest subiect.

‘Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare. Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?’, spunea ea.

În schimb, Armin Nicoară avea cu totul altă părere.

‘Nu are nimeni de unde să știe ce s-a întâmplat între mine și Vlăduța. Dacă s-a întâmplat ceva, eu, ca bărbat, nu o să mă laud, nu te poți lăuda cu așa ceva. Mai bine o să spun că nu am avut nicio relație cu ea, decât să spun că am făcut și am dres. Eu, ca bărbat, nu pot să mă laud cu așa ceva, chiar dacă a fost, chiar dacă nu a fost… Trebuie să fiu nebun la cap’, a mărturisit și el.

citește și...