Vlăduța Lupău este însărcinată. „Am așteptat această zi”. Vedeta a postat o fotografie cu burtica de gravidă

25.03.2022, 12:47

Vlăduța Lupău este însărcinată. Artista a anuntat astazi că o să devină mamă pentru prima dată. Vedeta a postat o fotografie pe care a făcut-o cu partenerul de viață și burtica de gravidă! ”Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu!”, a scris solista pe Instagram.

Vlăduța Lupău a dezvăluit fanilor ei că este însărcinată. Îndrăgita artista a făcut public anunțul chiar pe pagina ei de socializare, Solista a mărturisit ca și-a dorit mult un copil, astfel că acum dorința i s-a îndeplinit.

Se pare că Vlăduța Lupău a ținut sarcina ascunsă, până acum. Mai mult, artista i-a și scris un prim mesaj emotionant copilului pe care il va aduce pe lume.

Mesaj emoționant pentru bebeluș

„Minunea mea ?? ???? …azi de BUNA VESTIRE, …primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar al Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc! Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… dapăi de azi încolo ? (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu! Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu  voi fi mămica ta! Ce zici?! Stai să vezi ce mămică ?… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne “batem” de la care pe care iubește mai tare!)

Ce mai vreau să știi … …nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! ??

Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! ?”, a scris Vlăduța Lupău pe contul său de Instagram.

Ce mesaj a postat  soțul cântăreței

Adi Rus, soțul cântăreței, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Ești tot ce mi-am dorit vreodată, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu. Abia aștept să te cunosc și să te iubesc o viață și mai mult de atât! De fapt, te iubesc deja puiul meu drag. Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe și să te pup, să îți arăt cât de mult te-am dorit. Tu ești golul ce îmi lipsea! Tu ești tot Domnul fie lăudat??”, a fost mesajul lui Adi Rus, soțul Vlăduței Lupău.

citește și...