Vladimir Putin va fi tată din nou. Presupusa amantă a liderului de la Kremlin este însărcinată

09.05.2022, 16:19

Fosta iubită de gimnastă a lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, ar fi din nou însărcinată, iar tiranul în vârstă de 69 de ani ar fi fost revoltat înaintea paradei militare la Moscova din acest weekend. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, i-ar fi dăruit deja doi fii lui Vladimir Putin.

Se pare că președintele rus Vladimir Putin s-a înfuriat după ce a auzit că iubita sa gimnastă este din nou însărcinată. Potrivit presei, Putin este șocat după ce această informație a ieșit în prim-plan. Putin împlinește 70 de ani în octombrie anul acesta și are deja doi copii de la fosta gimnastă olimpică Alina. Putin nu a mai vrut copii și de aceea este șocat după ce a venit această veste.

Canalul de știri rus General SVR Telegram a raportat știrea ieri, spunând: „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată și, după cum se pare, acest lucru nu a fost planificat”. „Cine este tatăl?” a glumit un comentator pe site-ul site-ului de știri.

Vlaadimir Putin s-a enervat

Potrivit The Sun, surse au spus că Putin era furios când a apărut vestea, în timp ce se pregătea pentru parada de Ziua Victoriei din Piața Roșie de duminică (8 mai).

Despre Putin, divorțat, s-a spus că a fost „supus și retras” după ce a auzit că sportiva în vârstă de 38 de ani este din nou însărcinată.

Putin are deja doi copii cu fosta gimnastă

Organele de știri locale raportează că a avut un fiu acolo în 2015 și altul în 2019.

Page Six a raportat în martie că Kabaeva „se ascunde în Elveția cu  copii ai lor mici”. Fosta campioană olimpică la gimnastică ritmică, Alina Kabaeva, i-ar fi dăruit deja doi fii lui Vladimir Putin.

Președintele Rusiei – despre care se zvonește că se luptă atât cu cancerul, cât și cu boala Parkinson – nu a recunoscut niciodată public că a avut o relație sexuală cu Kabaeva, deși cei doi au fost fotografiați împreună.

Kabaeva a câștigat bronzul la gimnastică generală la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și aurul la aceeași categorie la Jocurile de la Atena din 2004.

Ea a fost rar văzută în public de când au început să circule zvonuri despre relația lor.

O declarație din 2021 a lui Kabaeva a venit la doi ani după ce a fost văzută ultima dată în public, o sursă apropiată fostei gimnaste spunând cu privire la legăturile cu Putin: „Nu comentăm zvonurile”.

Putin a spus anterior: „Am o viață privată în care nu permit amestecul. Trebuie respectată”.

Ea a fost rar văzută în public de când au început să circule zvonuri despre relația lor.

 

 

citește și...