Boala lui Vladimir Putin e descoperită în semne pe trupul președintelui Rusiei! Ce se poate vedea pe o filmare demonstrează gravele probleme de sănătate pe care acesta le are

29.04.2022, 15:18

Vladimir Putin a stârnit zvonuri că are probleme majore de sănătate după ce au reapărut imagini care îl arată tremurând incontrolabil. Mâinile tiranului rus tremură violent într-un clip în care îl salută pe președintele belarus Alexandru Lukașenko la Kremlin.

Imaginile, filmate în 18 februarie 2022, îl arată că suferă aparent tremurări în timp ce l-a întâmpinat pe liderul belarus Alexander Lukașenko la o întâlnire la mijlocul lunii februarie, cu doar câteva zile înainte ca acesta să-și lanseze invazia în Ucraina.  Putin este văzut ținându-și o mână la piept, stârnind speculații online că ar putea suferi de boala Parkinson.

În timp ce mâna lui începe să tremure incontrolabil, Putin o trage aproape de piept, într-o aparentă încercare de a opri tremuratul. Cu toate acestea, în timp ce se îndreaptă spre aliatul său de multă vreme, el se clătinește în timp ce piciorul îi tremură și el, transmite dailymail.co.uk. 

Vladimir Putin s-a sprijinit de colțul mesei

În ultimele luni, președintele rus a ridicat semne de întrebare cu privire la sănătatea sa precară, alimentată de imaginile feței sale umflate, postura sa ghemuită.

Un clip de săptămâna trecută l-a arătat pe liderul de la Kremlin apucând colțul mesei cu mâna dreaptă de îndată ce se așează la întâlnire. Putin mai poate fi văzut ținând intermitent marginea mesei cu mâna stângă în timp ce vorbea cu ministrul Apărării, Serghei Șoigu.

Liderul de la Kremlin ar suferi de Parkinson

Visegrad24, care a publicat prima dată filmarea online, a spus că este „probabil cel mai clar videoclip cu ceva în neregulă cu sănătatea lui Putin”.

Rory Cellan-Jones, fostul corespondent tehnologic al BBC, care a anunțat în 2019 că el însuși a fost diagnosticat cu Parkinson, a mai spus că el crede că este simptomatic al bolii.

Sir Richard Dearlove – fost șef MI6 – și profesorul Gwythian Prins – anterior consilier NATO – au susținut că Putin a dat semne ale tulburării progresive a sistemului nervos.

Moscova a negat în mod repetat informațiile potrivit cărora Putin ar fi suferit de o sănătate gravă. La începutul acestei luni, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a negat că Putin ar fi suferit o intervenție chirurgicală pentru cancerul tiroidian și a spus că starea de sănătate a președintelui este „excelentă” și că nu s-a confruntat cu nicio boală mai gravă decât o răceală.

Filmarea vine în momentul în care Vladimir Putin s-a întâlnit marți la Moscova cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres, în prima întâlnire dintre cei doi de când Rusia a început invadarea Ucrainei.
citește și...