Amanta lui Vladimir Putin, văzută în Moscova. “Nu este posibil să o vezi accidental pe stradă”. Cum a fost surprinsă „prima amantă a Rusiei”

22.04.2022, 17:46

Amanta lui Vladimir Putin a apărut cu un „nou look” la Moscova, după ce au apărut informații conform cărora, tânăra s-a ascunde în Eleveția, sau într-un buncăr în Siberia. „Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și secrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare aproape niciodată în public, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale”.

Medalita olimpică cu aur, Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, a fost văzută în Moscova, după o repetiție la gimnastică ritmică pentru juniori pe Arena VTB din Moscova, în această săptămână, înaintea Festivalului Alina, un eveniment caritabil programat sâmbătă.

„Alina Kabaeva este una dintre cele mai misterioase și discrete femei din țara noastră. Gimnasta nu apare nu apare în public aproape niciodată, nu apare pe rețelele de socializare și nu este posibil să o vezi accidental pe stradă sau în centrele comerciale.” a scris despre iubita lui Putin, revista Cosmopolitan din Rusia.

 Alina Kabaeva ar fi folosit același chirurg estetician ca Putin

Imaginile cu Kabaeva la evenimentul de la Moscova au stârnit speculații că fosta gimnastă ar fi folosit același chirurg estetician ca Putin, pe fondul anumitor informații conform cărora liderul de la Kremlin și-ar fi făcut înjecții cu botox.

„Ceva s-a schimbat cu adevărat la fața lui Kabaeva”, a scris ziarul rus.

Alina Kabaeva, ”amanta” neoficială a președintelui Rusiei

Mass-media din Rusia evită să facă o legătura directă între Kabaeva și Putin, de teama cenzurii, dar mulți o consideră pe aceasta amanta neoficială a Rusiei, notează Daily Mirror.

Occidentul nu a sancționat-o până acum pe Kabaeva, care, pe lângă că este amanta neoficială lui Puțin, este și președinte al consiliului de administrație al Național Media Group –  cu un salariu de aproape 8 milioane de lire sterline pe an.

Se crede că Kabaeva și tânăra ei familie secretă cu Putin au fost trimise într-o cabană privată din Elveția sau într-unul dintre câteva buncăre de înaltă calitate din Urali, Arctica sau Siberia.

O petiție, lansată de cetățeni din Rusia, Belarus și Ucraina recent, a cerut autorităților elvețiene să o alunge pe Kabaeva din Elveția și să o expulzeze în Rusia.

Apelul, care o descrie pe Kabaeva drept „amanta favorită a dictatorului și criminalui de război Putin”, a ajuns de atunci la peste 73.500 de semnături.

Putin și Kabaeva au fost fotografiați împreună de mai multe ori, iar investigațiile Fundației Anticorupție, înființată de oponentul lui Putin, Alexei Navalnîi, au dezvăluit că mai mulți oligarhi ruși au oferit în mod inexplicabil cadouri cu proprietăți, bani și alte bunuri familiei lui Kabaeva.

citește și...