Vladimir Putin ar fi obligat-o pe iubita gimnastă să avorteze. “După avort, au apărut complicații”

16.09.2022, 13:00

Se zvonește că Alina Kabaeva, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, ar fi dat naștere la cel puțin trei dintre copiii lui Vladimir Putin, dar se pare că liderul rus a obligat-o acum să avorteze ultima sarcină. “După avort, au apărut complicații și, pentru o perioadă de timp, Kabaeva nu a putut apărea în public”.

Se zvonește că Vladimir Putin și-ar fi forțat iubita gimnastă să avorteze.

Alina Kabaeva, 39 de ani, medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, ar fi născut trei dintre copiii despotului rus, transmite dailystar.co.uk.

Vladimir Putin a decis ca Alina Kabaeva să avorteze

În luna mai, canalul general SVR Telegram a susținut că Kabaeva – care a fost descrisă cândva ca fiind “plină de sex-appeal” de fotograful rus Mihail Korolov – era însărcinată cu încă un copil.

Ieri (miercuri, 15 septembrie), o altă postare pe canal a afirmat că Putin, în vârstă de 69 de ani, a considerat sarcina “inoportună” și a insistat ca aceasta să fie întreruptă.

“Relațiile dintre Putin și Kabaeva s-au înrăutățit”

Avortul ar fi motivul pentru care Kabaeva s-a ascuns. Ea a fost văzută ultima dată în public în iunie, la Sankt Petersburg.

În postarea de pe canal se poate citi: “Am vorbit deja la începutul lunii mai a acestui an despre faptul că Alina Kabaeva era însărcinată, iar după ce s-a aflat sexul copilului nenăscut, am relatat că Putin și Kabaeva vor avea în curând o fată.

Dar președintele rus Vladimir Putin a considerat sarcina lui Kabaeva inoportună, iar nașterea unui alt copil, neplanificată, nedorită. Ca urmare, relațiile dintre Putin și Kabaeva s-au înrăutățit.

Iar la sfârșitul lunii august, președintele a insistat ca Alina să avorteze, în ciuda faptului că sarcina avea deja mai mult de 20 de săptămâni și nu existau indicații medicale pentru avort.

După avort, au apărut complicații și, pentru o perioadă de timp, Kabaeva nu a putut apărea în public”.

Generalul SVR este un canal anonim pe Telegram, aparent condus de un fost general-locotenent al Serviciului rus de Informații Externe, care poartă pseudonimul Viktor Mihailovici.

Acesta susține că postările sunt “scrise de membri pensionați și activi ai serviciilor secrete și de informații din mai multe țări”. Canalul împărtășește adesea informații de la Kremlin, deși acestea sunt extrem de greu de verificat.

La sfârșitul săptămânii trecute, Kabaeva a refuzat cererea mentorului ei, Irina Viner, de a participa la o gală la Moscova.

Putin nu a confirmat niciodată relația sa cu Kabaeva, dar se crede că negările constante ale oficialilor săi nu au prea multă greutate în Rusia.

Pe lângă copiii despre care se zvonește că ar fi copiii lui Kabaeva, președintele rus are doi copii recunoscuți oficial cu prima soție, Lyudmila Putinahttps://tacataca.prosport.ro/vladimir-putin-pedeapsa-pentru-fiica-cea-mare-cum-a-pus-piciorul-in-prag-liderul-de-la-kremlin-181509/, și un copil nerecunoscut cu multimilionara Svetlana Krivonogikh, care este în prezent coproprietar al unei importante bănci rusești.

citește și...