Vladimir Putin, pedeapsă pentru fiica cea mare! Cum a pus piciorul în prag liderul de la Kremlin

21.04.2022, 20:17

Vladimir Putin și-a pus la punct fiica și a împiedicat-o să călătorească în străinătate de ziua ei, pe fondul temerilor că nu intenționează să se întoarcă în Rusia. Se pare că președintele rus Vladimir Putin și-a oprit fiica să călătorească în străinătate pentru o vacanță, deoarece se teme că nu se va întoarce niciodată în Rusia.

Maria este fiica lui Putin de fosta sa soție Lyudmila, fosta primă doamnă a Rusiei. Născută pe vremea când președintele rus era spion KGB, Maria este expertă în boli genetice rare la copii.

Este un cercetător de frunte la Centrul Național de Cercetare Medicală pentru Endocrinologie al Ministerului Sănătății al Rusiei. Ea este și expertă în nanism.

Fiica lui Vladimir Puțin a vrut să își sărbătorească ziua de naștere

Maria Vorontsova a vrut să zboare într-o țară „prietenoasă” pentru o vacanță la plajă tropicală, pentru a marca cea de-a 37-a aniversare săptămâna viitoare, potrivit unui raport de la Moscova.

Ea și-a plănuit o evadare romantică cu Yevgeny Nagorny, 33 de ani, partenerul ei de la ruperea căsătoriei cu fiul olandez al unui colonel NATO, potrivit canalului General SVR Telegram.

”Fiica cea mare a președintelui nu plănuia să se întoarcă în Rusia”

„Putin a răspuns cu un refuz categoric, întărind protecția de securitate a Mariei”, se spune în raportul de la presa rusă. Conform informațiilor noastre, fiica cea mare a președintelui nu plănuia să se întoarcă în Rusia”.

Raportul nu spune dacă motivul presupusului ei plan de a evada a fost războiul sângeros al tatălui ei din Ucraina.

Canalul General SVR Telegram a raportat că Putin suferă de boli grave, inclusiv cancer, o teorie acum considerată plauzibilă.

Cele trei fiice ale lui Putin au rămas tăcute în legătură cu războiul cu Ucraina, iar părerea lor despre conflict nu este cunoscută.

Putin, în vârstă de 69 de ani, i s-a spus odată de către un reporter al BBC Rusia că este un „secret deschis” că Maria și Katerina sunt copiii lui, dar el a refuzat să le confirme ca fiind fiicele sale.

Speculațiile că ar avea o familie cu gimnastă ritmică devenită mogul mass-media Alina Kabaeva, în vârstă de 38 de ani, au fost respinse de autorități, dar zvonurile persistă.

Putin a spus odată: „Am o viață privată în care nu permit nicio interferență. Trebuie să o respecți. »

citește și...