Iubita lui Vladimir Putin a fost văzută în public. Cum și-a făcut apariția „prințesa invizibilă”

10.06.2022, 16:07

Iubita lui Vladimir Putin, câștigătoare a medaliei de aur, și-a făcut prima apariție publică la un cantonament de la Soci, după ce a fost dezvăluită de oficialii occidentali la începutul acestui an. A fost prima dată când a ieșit în public din aprilie, când a înregistrat o extravaganță TV militaristă și patriotică în care erau implicați copii și a apărut împreună cu tinerii la Mormântul Soldatului Necunoscut din Moscova pentru a comemora morții din cel de-al Doilea Război Mondial.

„Iubita” lui Vladimir Putin a fost văzută în public pentru prima dată de când a fost dezvăluită de guvernele occidentale ca fiind partenerul său secret.

Gimnasta ritmică Alina Kabaeva, în vârstă de 39 de ani, câștigătoarea aurului olimpic, despre care se zvonește că are o familie ascunsă cu liderul de la Kremlin, nu a comentat sancțiunile și nici viața ei privată, potrivit dailystar.co.uk.

„Prințesa invizibilă”, văzută la Marea Neagră

Ea a fost văzută în stațiunea Soci, la Marea Neagră, la un cantonament de gimnastică ritmică cu 28 de copii. A fost prima dată când a ieșit în public din aprilie, când a înregistrat o extravaganță TV militaristă și patriotică în care erau implicați copii și a apărut împreună cu tinerii la Mormântul Soldatului Necunoscut din Moscova pentru a comemora morții din cel de-al Doilea Război Mondial.

Reapariția ei în această săptămână a venit la scurt timp după ce un canal Telegram a numit-o „prințesa invizibilă”.

Ce le-a spus fosta gimnastă sportivelor

În timp ce Putin se luptă în războiul cu Ucraina, ea le-a spus celor 28 de tinere gimnaste din Soci: „Vreau să îndemn pe toți să nu renunțe – să vă atingeți obiectivele, să nu vă pierdeți inima”.

Deși este o sportivă de top și o celebritate în Rusia și conduce un imperiu media ferm pro-Kremlin, statutul ei suspect de partener a lui Putin este interzis presei.

Speculațiile sugerează că ea și Putin au copii împreună – cel puțin trei, potrivit oficialilor anonimi americani – publicul rus nu a fost informat dacă adevăratul ei statut este o primă doamnă secretă. Ea a fost sancționată de Marea Britanie luna trecută, urmată de Canada și UE.

„Se presupune că are o relație personală strânsă cu Putin”, a spus Regatul Unit în impunerea sancțiunilor.

UE a etichetat-o ​​„o apropiată” a lui Putin, în timp ce SUA s-au opus impunerii de sancțiuni, scoțând-o de pe o listă din aprilie, pentru a evita o lovitură personală contraproductivă pentru liderul de la Kremlin. Apariția ei trecătoare este doar a doua din acest an, iar jurnaliștii nu au reușit să o întrebe despre sancționarea și motivul din spatele acesteia – legăturile ei cu Putin.

Biroul de știri Moskovsky Komsomolets a comentat că „a slăbit destul de mult”.

„Alina iubește ținutele scumpe și stilate, pe care, fiind șefa Grupului Național Media, și le poate permite… Alina a vorbit cu copiii în pantaloni albi, o [bluză] liliac cu mânecă lungă și un cardigan asortat. Vedeta bronzată și-a acoperit ochii cu ochelari de soare stilați, cu rame albe”.

La începutul războiului, s-au susținut că Kabaeva se ascundea într-un „buncăr subteran al orașului” siberian de înaltă tehnologie.

Recent, toate informațiile despre The National Media Group (NMG) – unde este președinte – au fost șterse din bazele de date deschise. Salariul ei la acest grup, care controlează mai multe posturi de televiziune și ziare pro-Putin, a fost estimat la aproape 8 milioane de lire sterline pe an, comparativ cu media anuală a Rusiei de 5.600 de lire sterline.

Dar acum toate detaliile au dispărut din bazele de date deschise, relatează „Mozhem Obyasnit” (Putem explica) canalul Telegram. „Registrul a fost șters imediat după impunerea de sancțiuni împotriva Alinei Kabaeva de către Regatul Unit”, a adăugat canalul care a numit-o „Prițesa invizibilă”.

Se crede că Kabaeva are sediul în Soci, unde un centru imens de gimnastică pe numele ei este în construcție la marginea parcului Jocurilor Olimpice de iarnă din oraș. Fotografiile aeriene arată o dezvoltare uriașă a unui proiect care a început în 2017.

Zvonurile au legat-o pentru prima dată pe Kabaeva din 2008, când era deputată pro-Kremlin. Ziarul care a relatat povestea de dragoste dintre cei doi a fost închis rapid.

 

citește și...