Vladimir Putin “va deveni din nou tată la 69 de ani”. Amanta gimnastă ar fi însărcinată cu o fetiță

10.07.2022, 13:40

Președintele rus Vladimir Putin ar urma să mai aibă o fiică cu iubită gimnastă, în ciuda faptului că se plânge că are destui copii, potrivit unui raport. Alina Kabaeva, medaliată cu aurul olimpic, ar fi  însărcinată cu al treilea copil. Vladimir Putin nu ar fi încântat de sarcina iubitei sale. “Am destui copii”.

Vladimir Putin și iubita sa gimnastă, Alina Kabaeva, ar aștepta o fiică, potrivit canalului Telegram al SVR General – un cont web despre care se spune că ar fi actualizat de către persoane din interiorul Kremlinului.

“Am raportat deja că Alina Kabaeva, concubina președintelui Rusiei, este însărcinată”, se arată în postare.

Vladimir Putin “va deveni din nou tată la 69 de ani”

În mijlocul conflictului ruso-ucrainean, președintele rus, Vladimir Putin, este pregătit să devină tată alături de iubita sa, Alina Kabaeva, Zvonurile spun că Vladimir va deveni tată la vârsta de 69 de ani. Deși este unul dintre cei mai puternici lideri din lume, îi place să-și păstreze viața personală privată. De fapt, el a depus eforturi pentru a o ține departe de ochii presei.

Recent, un articol din Daily Mail a dezvăluit că iubita lui Vladimir Putin, Alina Kabaeva, este însărcinată. Aceasta este o fostă gimnastă rusă. Cu toate acestea, totul a precizat că Vladimir Putin nu este deloc încântat de sarcina iubitei sale secrete. Se afirmă că sarcina Alinei nu a fost una planificată.

Vladimir Putin nu ar fi încântat de sarcina iubitei sale

Dar se spune că fostul ofițer KGB nu ar fi deloc încântat de această veste: “Am destui copii”.

Gimnasta ritmică Kabaeva, câștigătoare a aurului olimpic, a fost acuzată de mult timp că are o familie cu președintele rus, deși este renumită pentru faptul că este foarte secretoasă cu privire la relația lor.

Un ziar local a relatat că a avut un fiu acolo în 2015 și un altul la Moscova în 2019. Asta înseamnă că Putin are doi fii în vârstă de șapte și trei ani cu amanta sa acum însărcinată.

Ea se mândrește cu un imperiu mediatic ferm pro-Kremlin și este o celebritate de top în întreaga Rusie, relatează The Mirror.

Fotograful rus Mikhail Korolov a descris-o anterior ca fiind “plină de sex-appeal” după ce a fotografiat-o la o ședință foto.

Occidentul a impus deja sancțiuni dure împotriva tinerei de 39 de ani pentru implicarea ei cu despotul brutal.

Vladimir Putin nu a confirmat în mod public câți copii are, dar cele mai cunoscute fiice ale sale sunt din relația cu fosta soție Lyudmila Ocheretnaya.

Printre acestea se numără Maria Vorotsova, academician și femeie de afaceri, în vârstă de 37 de ani, și Katerina Tikhonova, fostă dansatoare și boier de top, în vârstă de 35 de ani.

Vladimir Putin ar avea trei fete

Putin este, de asemenea, suspectat că are o a treia fiică dintr-o presupusă relație extraconjugală, Luiza Rozova, în vârstă de 18 ani, un designer de modă și DJ, făcea furori pe Instagram.

Putin nu a vorbit niciodată despre Luiza, care, de când a fost “scoasă la iveală” de mass-media anul trecut, a devenit o vedetă a rețelelor de socializare cu aproape 100.000 de urmăritori, având propria linie de modă.

Dar, deși dictatorul continuă să aibă copii, atacurile sale de sănătate mult mediatizate pun la îndoială cât timp va mai trăi Putin pentru a-și vedea nou-născutul crescând.

 

citește și...