Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul

07.09.2022, 10:51
Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară. Primele imagini cu bebelușul
Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară

Actorul și fostul înotător de performanță Vladimir Drăghia, în vârstă de 36 de ani, a devenit tătic pentru a doua oară. Soția sa, Alice Cavaleru a născut marți, 6 septembrie 2022. Aceasta a adus pe lume o fetiță. Partenera de viață a lui Vladimi Drăghia a dat publicității primele imagini cu bebelușul și a dezvăluit șii ce nume a ales pentru micuță.

Vladimir Drăghia este fost înotător de perrformanță, dar și actor. Acesta este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. În luna aprilie a acestui an, Vladimir Drăghia a anunțat că urrmează să devină tătic pentru a doua oară.În data de 6 septembrie 2022, Alice Cavaleu a născut. Partenera de viață a lui Vladimi Drăghia a adus pe lume o fetiță.

Vladimir Drăghia a devenit tată pentru a doua oară. Ce nume are bebelușul nou-născut

Pe contul său de socializare, Alice Cavaleru a dat publicității primele imagini cu bebelușul și a dezvăluit ce nume au ales ea și Vladimir Drrăghia pentru micuță. Fetița nou-născută se numește Alegra Nova.
”Alegra Nova Drăghia – o nouă bucurie în viața noastră. O minune perfectă, făcută de Anul Nou, născută pe 6 septembrie 2022. Bine ai venit pe lume, Nova! Te iubim infinit. ❤️”, a transmis Alice Cavaleru în mediul online.

Ce a declarat Vladimir Drăghia despre soția sa

”În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...