FOTO EXCLUSIV / Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Apariție superbă la mall

04.05.2021, 16:07
FOTO EXCLUSIV / Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Apariție superbă la mall
FOTO EXCLUSIV / Cât de frumoasă este soția lui Vladimir Drăghia! Apariție superbă la mall

Soția lui Vladimir Drăghia este o apariție care atrage imediat atenția oriunde își face apariția.

Alice Cavaleru, partenera de viață a lui Vladimir Drăghia, a fost surprinsă de paparazzi Tacataca, zilele trecute, în timpul unei ieșiri la mall, în zona Băneasa. Pentru ieșirea în oraș, Alice Cavaleru a ales o ținută lejeră, de culoare albă, accesorizată cu teniși. partenera de viață a lui Vladimir Drăghia arată superb. Este foarte frumoasă, are o siluetă impecabilă și este o prezență extrem de delicată și de rafinată.

După ce a colindat magazinele, Alice Cavaleru și-a cumpărat un suc și s-a relaxat pe o bancă în aer liber. A profitat de momentul de respiro pentru a-și verifica telefonul, după care a pornit spre parcare, nu înainte de a-și pune regulamentar masca de protecție, unde s-a urcat grăbită într-o mașină care o aștepta.

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia, o familie fericită alături de fiica lor


Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

”Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...