De ce a renunțat Vladimir Drăghia la înotul de performanță. ”Eu mi-am dat seama, am ales altceva și cred că am ales bine”

06.07.2022, 17:04
De ce a renunțat Vladimir Drăghia la înotul de performanță. ”Eu mi-am dat seama, am ales altceva și cred că am ales bine”
De ce a renunțat Vladimir Drăghia la înotul de performanță

Actorul și fostul înotător Vladimir Drăghia, în vârstă de 36 de ani, a explicat, la emisiunea moderată de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV, care a fost motivul pentru care a renunțat la sportul de perrformanță. ”Eu mi-am dat seama, am ales altceva și cred că am ales bine”, a declarat Vladimir Drăghia.

Vladimir Drăghia este fost înotător de performanță, dar și actor. Acesta este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. În luna aprilie a acestui an, Vladimir Drăghia a anunțat că urrmează să devină tătic pentru a doua oară. Acesta va avea tot o fetiță.

De ce a renunțat Vladimir Drăghia la înotul de performanță. ”Tu abia reușești să iei medalii la naționale, ar trebui să-ți dai seama, după 12 ani, cam care îți e limita”

Prezent la emisiunea ”La Măruță”, Vladimir Drăghia a dezvăluit care a fost motivul care l-a determinat să renunțe la sportul de perrformanță.

”Când faci în fiecare zi, de două ori pe zi, același antrenament, iar colega ta e dublă campioană olimpică, tu te trezești la aceeași oră, mănânci același lucru, cu același antrenor, în același bazin, iar tu abia reușești să iei medalii la naționale, ar trebui să-ți dai seama, după 12 ani, cam care îți e limita. Eu mi-am dat seama, am ales altceva și cred că am ales bine”, a declarat acesta.

Ce a declarat Vladimir Drăghia despre soția sa

”În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...