Vladimir Drăghia va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată pentru a doua oară

04.04.2022, 11:15
Vladimir Drăghia va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată pentru a doua oară
Vladimir Drăghia va fi din nou tătic. Soția sa este însărcinată pentru a doua oară

Acctorul și fostul înotător de performanță Vladimir Drăghia, în vârstă de 36 de ani, este în culmea ferricirii. Acesta urmează să devină din nou tătic. Soția sa, Alice Cavaleu, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Acesta a fost cel care a făcut anunțul pe contul său de pe o rețea de socializare, unde a postat și o fotografie în care Alice Cavaleu își arată burtica de gravidă.

Actorul Vladimir Drăghia este căsătorit cu Alice Cavaleru din vara anului 2018. Cei doi au împreună o fetiță minunată, care se numește Zora. Vladimir Drăghia este cunoscut publicului telespectator și grație concursului Exatlon România, difuzat de postul de televiziune Kanal D. Actorul este câștigătorul primului sezon al competiției.

Acum, Vladimir Drăghia a anunțat, pe contul său de pe o rețea de socializare, că familia sa se mărește.

Vladimir Drăghia va fi din nou tătic. ”Facem un om nou”

”Facem om nou. 👶🏻🍼 E dovada noastră de speranță într-o lume mai bună. Sperăm ca la plecarea noastră de aici, prin copiii noștri, locul ăsta să fie mai bun, iar la rândul lor, mai departe, să lase mai bine în urma lor. Până atunci, sărbătorim un nou început și ne bucurăm să vă avem alături. 🙏”, a scris Vladimir Drrăghia în mediul online.

Mesajul este însoțot de o fotografie în care Vladimirr Drăghia apare alături de soția lui, Alice Cavaleu, căreia i se vede burtica de gravidă, și de fiica lor, simpatica Zora.

Ce a declarat Vladimir Drăghia despre soția sa

”Alice a rămas însărcinată la trei luni după ce ne-am cunoscut. Nu a fost o sarcină planificată, dar nici accidentală. În momentul în care Alice a intrat în viața mea, mi-am dat seama că așa arată femeia cu care vreau să fiu, femeia cu care vreau să fac cel puțin un copil. Am avut mare noroc că am cunoscut-o”, povestea Vladimir Drăghia în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”M-a văzut ea în urmă cu vreo 10 ani într-un supermarket și i-am rămas așa în minte, nu știa ce fac. După încă vreo patru ani m-a văzut tot într-un supermarket și la câteva zile m-a văzut pe Calea Victoriei cu un scooter roșu vechi pe care îl am eu și nu-l mai folosesc. Atunci a zis ceva e cu omul ăsta de tot îl văd, ea nu știa că mai fac lucruri prin televiziune, pur și simplu eram unul care i-a rămas în minte. În aceeași zi era cu o prietenă la o întâlnire și i-am apărut în news feed și nu-i venea să creadă. Așa a aflat despre mine, ce fac și cu ce mă ocup. A decis să mă contacteze, după care ne-am întâlnit și trei zile mai târziu avea cheia de la casa mea și am început să fim împreună”, mai spunea el.

citește și...