Ce așteaptă Maurice Munteanu de la concurentele din noul sezon ”Bravo, ai stil!”. ”Să le văd pe ele așa cum sunt, fără mici sau mari tertipuri”

01.09.2021, 15:12
Ce așteaptă Maurice Munteanu de la concurentele din noul sezon ”Bravo, ai stil!”. ”Să le văd pe ele așa cum sunt, fără mici sau mari tertipuri”
Ce așteaptă Maurice Munteanu de la concurentele din noul sezon ”Bravo, ai stil!”. ”Să le văd pe ele așa cum sunt, fără mici sau mari tertipuri”

Un nou sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil” urmează să fie difuzat de postul de televiziune Kanal D. Show-ul revine pe micile ecrane în data de 8 septembrie.  Maurice Munteanu, unul dintre jurați, a explicat ce așteaptă de la concuretele care vor participa în ac est sezon la show-ul de stil. ”Să le văd pe ele așa cum sunt, fără mici sau mari tertipuri”, a spus acesta.

Cel de-al șaptelea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” va avea premiera miercuri, 8 septembrie, la ora 22:30, la Kanal D. Show-ul va putea fi urmărit, la Kanal D, patru zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 22:30, si în serile de sâmbătă, de la ora 22:00. Din juriul noului sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil” nu mai face parte binecunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu. Noul jurat la emisiune este Tibi Clenci. Acesta va apărea  la masa juriului alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteann.

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela, cele nouă concurente înscrise în bătălia pentru titlul de cea mai stilată femeie din România și premiul de 100.000 de lei, sunt pregătite de întâlnirea cu telespectatorii și nerăbdătoare să demonstreze că au abilitățile necesare pentru a cuceri atât juriul, cât și publicul.

Ce așteaptă Maurice Munteanu de la concurentele din noul sezon ”Bravo, ai stil!”.  ”Vorbim despre niște cetățene care sunt destul de obișnuite cu ce înseamnă scenă și expunere media”

Întrebat ce așteptări are de la acest sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!”, și de la concurente, juratul Maurice Munteanu a răspuns: ”Am invatat, in general, sa nu am asteptari de la nimeni. Dar vorbim despre niste cetatene care sunt destul de obisnuite cu ce inseamna scena si expunere media. Ma astept sa vad multa asumare, pentru ca tot le place fetelor acest termen, sa vad flamboaianta, divertisment si, ceea ce ma intereseaza foarte tare, sa le vad pe ele asa cum sunt, fara mici sau mari tertipuri. Acestea sunt percepute de cei de acasa si taxate de public”.

”Pe mine ma intereseaza foarte tare sa vad concurenta care poarta haina si nu haina poarta concurenta. Pana la urma daca apelezi la un stilist care iti face un look in care nu te regasesti absolut deloc si acest lucru se vede, devine frustrant atat pentru cei care jurizeaza cat si pentru cei de acasa. A nu se intelege ca nu sunt de acord ca o concurenta sa iasa din celebra zona de confort, ele pot incerca orice. Ce ma intereseaza cel mai mult pe mine este sa vad ca ea poarta haina, indiferent ce alege sa poarta”, a mai declarat maurice Munteanu pentru kanald.ro.

 

citește și...