Olga Verbițchi a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. Care a fost motivul pentru care a fost eliminată din concurs

14.09.2021, 11:40
Olga Verbițchi a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. Care a fost motivul pentru care a fost eliminată din concurs
Olga Verbițchi a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. Care a fost motivul pentru care a fost eliminată din concurs

Olga Verbițchi, care a devenit cunoscută după ce a câștigat concursul ”X Factor” în anul 2016, a fost una dintre concurentele din acest sezon de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista însă nu a rezistat prea mult în competiție. Aceasta a fost descalificată pentru că nu a respectat regulamentul.

Situație fără precedent la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la postul de televiziune Kanal D. Olga Verbițchi, una dintre vedetele care concurează în acest sezon, a fost eliminată din competiție. “La nici o săptămână după startul competiției ”Bravo, ai stil!” fac un anunț: Din cauza încălcărilor repetate a regulamentului acestei competiții, concurenta Olga Verbițchi este descalificată”, a anunțat prezentatoarea Ilinca Vandici în cadrul galei de sâmbătă seara.

Unele colege din concurs au cerut clemență pentru Olga Verbițchi, însă fără succes. “Fetelor, nu depinde de voi. Ați semnat toate un contract care are reguli concrete. Ați văzut cât este de greu. Toate depuneți eforturi uriașe pentru tot ceea ce faceți aici și am văzut declarând asta și pe rețelele de socializare. Sunteți implicate și va dați interesul și nu este normal și nici corect ca unele să faceți asta, iar altele deloc”, a mai spus Ilinca Vandici, citată de click.ro.

 

Olga Verbițchi a fost descalificată de la ”Bravo, ai stil”. Ce explicație a dat vedeta

Se pare că Olga Verbițchi era una dintre concurentele care întârziau mereu la filmări. ”Deja exagerează. A câtă emisiune e? A patra? Nici acum nu și-au dat seama că suntem într-o emisiune și trebuie să fim punctuale?! Și eu aș fi mai dormit. Nu vreau să fiu răutăcioasă, dar de ce eu pot și altele nu?”, a comentat Ioana Filimon, una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil”.

Olga Verbițchi a recunoscut, în urma anunțului făcut de Ilinca Vandici, că a întârziat pentru că a avut probleme foarte mari cu o seară înainte –  a avut o ceartă cu fostul ei iubit. “Adevărul este că eu am fost într-o relație extrem de toxică și în noaptea de dinainte de filmări am fost într-o ceartă destul de mare cu fostul meu iubit și am fost foarte, foarte, foarte jos emoțional. M-am trezit dimineață la 7, am vorbit cu mama mea la telefon, după care am avut un șoc imens și am leșinat, efectiv. Nu am mai putut să mă trezesc ca să merg la emisiune. M-am trezit, într-un final, la 1. A fost o cădere emoțională din cauza relației toxice în care eram, am fost abuzată și verbal, și fizic în acea seară”, a spus aceasta, potrivit kanald.ro.

citește și...