Viviana Sposub a făcut primele declarații despre separarea de George Burcea! ‘Am văzut ce se scrie despre mine’

21.08.2021, 13:03
Viviana Sposub a făcut primele declarații despre separarea de George Burcea! 'Am văzut ce se scrie despre mine'
Viviana Sposub a făcut primele declarații despre separarea de George Burcea!

De câteva zile se zvonește că Viviana Sposub și George Burcea ar fi pus punct relației lor de iubire, începută acum un an la emisiunea ‘Ferma’. Totul a început după ce a ieșit la iveală că tânăra nu-l mai urmărește pe rețelele de socializare pe fostul soț al Andreei Bălan. 

George Burcea și Viviana Sposub s-au cunoscut la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, și păreau că au o relație extrem de fericită.

Viviana Sposub a făcut primele declarații despre separarea de George Burcea!

În ultima perioadă, însă, au apărut speculații conform cărora povestea lor de iubire ar fi ajuns la final, mai ales că Viviana a șters toate pozele de pe conturile de socializare pe care le avea cu actorul. În schimb, George Burcea a preferat să păstreze fotografiile în care apare alături de Viviana Sposub.

Viviana Sposub a făcut și primele declarații despre separarea de George Burcea! Prezentatoarea tv a dezvăluit cum stau, de fapt, lucrurile între ei. Șatena a fost destul de rezervată în declarații.

‘Nu am ce alte declarații să fac, eu nu dau declarații în presă, fără supărare. Am văzut ce se scrie despre mine, dar nu am ce să comentez acum’, a declarat Viviana Sposub pentru Fanatik.

Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între Viviana Sposub și George Burcea

Apropiați ai celor doi au dezvăluit, pentru Playtech.ro, că problemele dintre Viviana Sposub și George Burcea ar fi apărut după ce actorul ar fi fost la o petrecere cu băieții, lucru care a deranjat-o foarte tare pe vedetă.

„Ea (n.r. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, au declarat apropiați ai celor doi pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...