Viorica și Ioniță de la Clejani, detalii picante din viața lor intimă. Ce a ieșit la iveală din relația celor doi

15.12.2021, 14:18
Viorica și Ioniță de la Clejani, detalii picante din viața lor intimă. Ce a ieșit la iveală din relația celor doi
Viorica și Ioniță de la Clejani, detalii picante din viața lor intimă. Ce a ieșit la iveală din relația celor doi

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați de curând la emisiunea moderată de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Cei doi au răspuns unor întrebări legate de viața lor intimă, cum are fi dacă au făcut amor doar de dragul partenerului sau dacă și-au înșelat partenerul cu gândul. Răspunsurile celor doi artiști au scos la iveală detalii picante din relația lor.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy. Cei doi artiștii au fost prezenți în platoul emisiunii ”teo Shoew”, de la Kanal D, unde, printre altele, au răspuns unor întrebări legate de viața lor intimă.

”Ați făcut vreodată dragoste doar de dragul partenerului?”, au fost întrebați aceștia. ”Nu. Am făcut dacă am simțit sau mi-a plăcut, nu? Cui nu-i place dragostea, Dumnezeu să nu i-o dea”, a spus Viorica de la Clejani. ”Dragostea este un sentiment nobil. dacă vorbim despre actul sexual, faci din dragoste, pentru că îți dorești”, a răspuns și Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani, detalii picante din viața lor intimă. ”Cu gândul nu e bine să… Ori o faci ori n-o faci”

”Ți-ai înșelat vreodată partenerul cu gândul?”, a fost o altă întrebare adresată celor doi.  ”Eee, acuma…”, a spus Viorica de la Clejani. ”Cu gândul nu e bine să… Ori o faci ori n-o faci… Eu sunt un familist convins”, a completat Ioniță de la Clejani.

”Ți-ai mai lua încă o soție/soț dacă religia ți-ar permite?”, au mai fost întrebați Viorica și Ioniță de la Clejani. ”E greu cu una pentru un bărbat”, a comentat artista. Ioniță de la Clejani a spus: ”Este greu. Îți trebuie mulți nervi, multe parale. Știi ce înseamnă să o aștepți pe Viorica până este gata? Nu e ușor… Să fii ca Suleyman e greu”.

Cum a fost cerută în căsătorie Viorica de la Clejani

Viorica de la Clejani a povestit, la o emisiune de televiziune, cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista.

citește și...