VIDEO / Cerere în căsătorie la primul concert pe care Andreea Bănică l-a susținut în vara aceasta. Totul s-a întâmplat pe scenă, sub privirile artistei

01.08.2020, 16:32
VIDEO / Cerere în căsătorie la primul concert pe care Andreea Bănică l-a susținut în vara aceasta. Totul s-a întâmplat pe scenă, sub privirile artistei

Surpriză la primul concert pe care cântăreața Andreea Bănică l-a susținut vara aceasta. Un membru din echipa ei și-a cerut iubita în căsătorie chiar în văzut artistei, pe scenă.

Andreea Bănică a fost cea care a povestit exact ce s-a întâmplat la concertul respectiv. Saxofonistul ei a cerut-o de soție pe iubita lui, Irina, iar vedeta a fost complice.

Cerere în căsătorie la concertul meu ?
Saxofonistul meu și-a făcut curaj să o ceară de soție pe iubita lui, Irina, la primul nostru concert din vara asta! Vă dați seamă cât a avut de așteptat? ? Așa momeeeeent!!! Avea emoții mari, își făcea o mie de filme! ?

Am fost complicea lui și trebuia să o aduc pe scenă, lui i-a fost teamă că nu o să vină, pentru că e timidă. S-a perpelit săracul toată noaptea ?. Sunt super happy pentru ei, mă bucur că am luat parte la așa un moment frumos și că am asistat la o cerere în căsătorie așa de romantică”, a povestit Andreea Bănică pe contul ei de socializare.

 

Cerere in casatorie la concertul meu ?

Saxofonistul meu si-a facut curaj sa o ceara de sotie pe iubita lui, Irina, la primul nostru concert din vara asta! Va dati seama cat a avut de asteptat? ? Asa momeeeeent!!! Avea emotii mari, isi facea o mie de filme! ? Am fost complicea lui si trebuia sa o aduc pe scena, lui i-a fost teama ca nu o sa vina, pentru ca e timida. S-a perpelit saracul toata noaptea ?. Sunt super happy pentru ei, ma bucur ca am luat parte la asa un moment frumos si ca am asistat la o cerere in casatorie asa de romantica.

Publicată de Andreea Banica pe Vineri, 31 iulie 2020

Andreea Bănică a ales să stea la Eforie

Andreea Bănică a ales să tea pentru o perioadă de timp la Eforie, acolo unde s-a născut, alături de familia sa.

”Aici sunt în lumea mea. ? Mulți dintre voi încă mă întrebați de ce stau mult la Eforie, ce facem aici. Nu pot să îmi imaginez un alt loc unde aș putea să îmi petrec vara mai frumos decât la mare, locul în care m-am născut. Pentru copii e o bucurie imensă, sunt cu bunicii care îi răsfață și le fac pe plac în orice, iar pentru mine e locul perfect să îmi încarc bateriile, să am puțină liniște.

Lucian e mai ocupat ce-i drept, lucrează mult și aici, dar seara suntem toți împreună, luăm orașul la pas, mai mergem și prin Neptun să ne dăm în toate cotomediile, le povestim Sofiei și lui Noah ce făceam noi când eram de vârsta lor, le arătăm pe unde ne jucăm, ce năzbâtii făceam și noi. E bine să fii acasă. ?”, a spus vedeta.

citește și...