Viorica de la Clejani dă din casă. ”Eu am mai mulți bani ca Ioniță. El e mai pe sărăcie”

10.01.2022, 16:32
Viorica de la Clejani dă din casă. ”Eu am mai mulți bani ca Ioniță. El e mai pe sărăcie”
Viorica de la Clejani dă din casă. ”Eu am mai mulți bani ca Ioniță. El e mai pe sărăcie”

Viorica de la Clejani și soțul său, Ioniță de la Clejani, au fost prezenți la o emisiune de televiziune, unde au vorbit despre viața lor. Cei doi au făcut declarații, printre altele, și despre venturile lor. ”Eu am mai mulți bani ca Ioniță. El e mai pe sărăcie”, a afrmat Viorica de la Clejani la emisiunea respectivă.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Aceștia au făcut numeroase dezvăluiri. Au dezvăluit care dintre ei face cadouri mai frumoase și au vorbit și despre situația lor financiară.

Viorica de la Clejani dă din casă. ”Avem conturi separate”

“Eu îmi fac cadouri mai frumoase…Și el îmi face așa mai răruț, că e mai drăguț. E mai chibzuit așa. Cel mai scump cadou a fost un inel cu diamante pe care nu prea îl port. E cu piatră verde, nu m-a nimerit. E mai cochet așa, mai pe seară”, a declarat Viorica de la Clejani.

“N-am plecat în nicio vacanță. Mi-aș dori una… dar să vă spun un secret. Eu am mai mulți bani ca Ioniță. El e mai pe sărăcie. Eu stau mai bine decât toată casa! (…) Avem și conturi separate. Eu nu dau la nimeni din ei, îi păstrez doar pentru mine”, a mai spus artista.

Ioniță de la Clejani a completat: “Economiile mele se duc pe apa sâmbetei pentru că eu trebuie să plătesc tot felul de facturi”.

Cum a fost cerută în căsătorie Viorica de la Clejani

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy. Viorica de la Clejani a povestit, la o emisiune de televiziune, cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista.

citește și...