Viorica de la Clejani a trecut prin momente neplăcute. ”Am avut o problemă de sănătate. Am avut o chestie foarte urâtă”

19.04.2022, 14:13
Viorica de la Clejani a trecut prin momente neplăcute. ”Am avut o problemă de sănătate. Am avut o chestie foarte urâtă”
Viorica de la Clejani a trecut ptin momente neplăcute. ”Am avut o problemă de sănătate. Am avut o chestie foarte urâtă”

Viorica de la Clejani a trecut prin momente neplăcute de curând. Artista a povestit la o emisiune de televiziune că s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns la spital. ”Am avut o problemă de sănătate. Am avut o chestie foarte urâtă”, a explicat Viorica de la Clejani la show-ul ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Viorica de la Clejani a fost prezentă în platoul emisiunii ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Artista a dezvăluit că, de curând, s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns la spital.

Viorica de la Clejani a trecut prin momente neplăcute.  ”Dacă nu mă ocupam, puteam să fac o chestie urâtă”

“M-am îndreptat spre Dumnezeu. Recent, am avut o problemă de sănătate. Și vreau să mulțumesc domnului doctor și echipei de la Municipal pentru că am avut o problemă gravă de sănătate și m-au ajutat să mă recuperez. M-au internat o seară. Am avut o chestie foarte urâtă. Dacă nu mă ocupam de problema asta, puteam să fac o chestie urâtă”, a declarat Viorica de la Clejani.


”Eu m-am dus, am semnat că vreau acasă, că focul meu erau cățeii, cu cine las eu cățeii. După care domnul doctor a spus: ”Mă femeie, trebuie să rămâi aici”, a vorbit cu Ioniță… Așa am fost de acord și am rămas…. Eu sunt o fire foarte credincioasă, asta nu înseamnă că mă duc toată ziua la biserică, dar sunt o fire foarte credincioasă”, a adăugat aceasta.

Viorica de la Clejani e măritată cu Ioniță și are doi copii

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy. Viorica de la Clejani a povestit, la o emisiune de televiziune, cum a fost cerută în căsătorie de Ioniță de la Clejani.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde. Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis. ”Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești”. De aici, vă daţi seama ce am făcut”, spunea artista.

citește și...