VIDEO / Viorica de la Clejani a dat publicității o înregistrare cu regretatul său tată. ”Dumnezeu te-a luat să cânți într-un loc mai bun și mai frumos”

10.05.2021, 12:27
VIDEO / Viorica de la Clejani a dat publicității o înregistrare cu regretatul său tată. ”Dumnezeu te-a luat să cânți într-un loc mai bun și mai frumos”
VIDEO / Vorica Clejani a dat publicității o înregistrare cu regretatul său tată. ”Dumnezeu te-a luat să cânți într-un loc mai bun și mai frumos”

Viorica de la Clejani a dat publicității o înregistrate video cu regretatul său tată.

La începutul lunii aprilie a acestui an, Viorica de la Clejani a trecut printr-o mare tragedie: tatăl artistei a încetat din viață. Luni, 10 mai 2021, Viorica de la Clejani a postat, pe contul său de pe o rețea de socializare, o înregistrare video cu tatăl său cântând, însoțită de următorul mesaj: ”Astazi implineai o varsta frumoasa, tata?? Dar Dumnezeu te-a luat sa canti intr-un loc mai bun si mai frumos… Mi-as fi dorit sa iti pot ura la multi ani…? Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tata ! ??”.

Astazi implineai o varsta frumoasa, tata?? Dar Dumnezeu te-a luat sa canti intr-un loc mai bun si mai frumos… Mi-as fi dorit sa iti pot ura la multi ani…? Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tata ! ??

Publicată de Viorica Manole pe Luni, 10 mai 2021

Prezentă de curând la o emisiune de televiziune, Viorica de la Clejani a vorbit despre pierderea tatălui său. ”Mă simt un pic mai bine. Am avut o perioadă grea pentru că am pierdut cea mai importantă ființă din viața mea, tatăl meu. Abia acum înțeleg că tata nu mai e, dar eu sunt tata, am figura lui. O să îmi fie greu când merg în vizită și nu o să îl mai văd… Am văzut la toți care suferă de cancer că îți schimbă fizionomia. Simt un sentiment de vinovăție pentru că n-am fost mai aspră cu el să îl trimit la spital, i-a fost frică de Covid-19. Poate îl salvam dacă îl duceam”, a declarat artista.

Viorica și Ioniță de la Clejani au doi copii

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost întrebați de ce Fulgy, fiul lor, a dispărut din lumina reflectoarelor. ”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au afirmat Viorica și Ioniță de la Clejani.

Într-un interviu pe care l-a acordat la sfârșitul anului trecut, Margherita de la Clejani a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai cântă și a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să se reîntoarcă în America. „În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani.

citește și...