Doliu în familia Clejanilor. A murit tatăl Vioricăi de la Clejani

02.04.2021, 10:32
Doliu în familia Clejanilor. A murit tatăl Vioricăi de la Clejani
Doliu în familia Clejanilor. A murit tatăl Vioricăi de la Clejani

Viorica de la Clejani trece prin momente extrem de dificile. Tatăl artistei a încetat din viață.

Doliu în familia Clejanilor. tatăl Vioricăi de la Clejani a murit. Vestea a fost dată de Fulgy, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani. ”Am un anunț trist de făcut. Tatăl mamei mele a decedat în această seară. Sper să înțelegeți această situație delicată prin care trecem”, a scris Fulgy pe o rețea de socializare.

La rândul ei, Viorica de la Clejani a transmis în mediul online: ”Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tatal meu frumos si bun…?”.

Viorica și Ioniță de la Clejani au doi copii

Viorica și Ioniță de la Clejani formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi copii: Margherita și Fulgy.

La emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, Viorica și Ioniță de la Clejani au fost întrebați de ce Fulgy, fiul lor, a dispărut din lumina reflectoarelor. ”Se pregătește pentru altceva. Sunt oameni care nu vor să mai apară în spațiul public. Are problemele lui, se pregătește pentru viața lui. Face mult sport pentru că știe că sportul e sănătos. Așteptăm și un nepot de la el”, au afirmat Viorica și Ioniță de la Clejani.

Într-un interviu pe care l-a acordat la sfârșitul anului trecut, Margherita de la Clejani a dezvăluit care este motivul pentru care nu mai cântă și a mărturisit că dorința ei cea mai mare este să se reîntoarcă în America. „În momentul de față, Margerita s-a retras deja din muzică, Margherita nu mai cântă, nu mai fac asta pentru că nu mă mai reprezintă, nu îmi mai place, nu mai este ceea ce vreau eu în momentul de față. Dorința mea cea mai mare este să mă reîntorc în America. Pe mine m-a schimbat foarte mult America, mentalitatea, gândirea, educația. Noi românii vedem numai răul, dar binele nu-l vedem”, a declarat Margherita de la Clejani.

citește și...