VIDEO / Primele imagini cu fetița Sânzianei Buruiană. ”N-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu”

02.10.2020, 10:06
VIDEO / Primele imagini cu fetița Sânzianei Buruiană. ”N-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu”
VIDEO / Primele imagini cu fetița Sânzianei Buruiană. ”N-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu”

Sânziana Buruiană a dat publicității primele imagini cu fetița sa nou-născută. Antonia, cel de-al doilea copil al blondei, a venit pe lume în data de 1 octombrie.

Sânziana Buruiană este căsătorită, din octombrie 2015, cu Nicolae Zuluf. Cei doi au o fetiță, Izabela. Micuța a venit pe lume în anul 2016. Joi, 1 octombrie 2020, Sânziana Buruiană a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume tot o fetiță, pentru care a ales numele Antonia.

Pe contul său de socializare, blonda a dat publicității primele fotografii cu micuța.

”N-am cuvinte să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Sunt un părinte fericit. Te iubesc, Doamne”, a scris Nicolae Zuluf, patenerul de viață al Sânzianei Buruiană,  în mediul online.


”Te iubim prințesă. Bine ai venit pe lume, minunea npastră”, a scris Sânziana Buruiană pe contul său de socializare.

”Inima noastră, te adorăm”, a adăugat ea.

Cum se simte Sânziana Buruiană după ce a devenit mămică a doua oară

Sânziana Buruiană a explicat, la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1 cum se simte după ce a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a mărturisit că a avut emoții și i-a fost teamă înainte de naștere.

„E bucălată. M-am pregătit pentru trei zile de stat aici, pentru că dacă tot nu vine nimeni, măcar eu să fiu aranjată. (…) Au fost multe nașteri în perioada asta, din cauza carantinei.

Am avut un pic de emoții pentru că am avut ceva de așteptat și placenta era deja foarte aproape de operația trecută și am trăit niște emoții. Și mi-a fost, așa, frică. Acum sunt bine, aștept să mă mute peste câteva ore pe salon.

De mâine va fi cu mine bebelușa, așa că sper să mă recuperez repede să am grijă de ea”, a explicat Sânziana Buruiană la emisiunea „Acces Direct”, potrivit spynews.ro.

citește și...