Oana Zăvoranu, primele declarații după divorțul lui Pepe. ”A venit bomba care va zgudui România”

03.11.2020, 15:37
Oana Zăvoranu, primele declarații după divorțul lui Pepe. ”A venit bomba care va zgudui România”
Oana Zăvoranu, primele declarații după divorțul lui Pepe. ”A venit bomba care va zgudui România”

Oana Zăvoranu a făcut primele declarații după ce Pepe, primul ei soț, a declarat că divorțează de actuala sa parteneră de viață, Raluca Pastramă.

Pepe a format o familie alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. Luni seară, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, cea care astăzi a făcut primele declarații legate de divorțul acestuia de Raluca Pastramă. Vedeta a luat în râs mariajul eșuat al lui Pepe. ”Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Vedeta a continuat: ”Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții. Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „înpece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”. Ăsta este mesajul meu!”.

 

Oana Zăvoranu, mai fericită ca niciodată alături de soțul ei

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Oana Zăvoranu și-a aniversat soțul în wekend. Vedeta i-a făcut o super declarație de dragoste partenerului ei de viață.

Oana Zăvoranu i-a transmis un mesaj extrem de emoționant lui Alex Ashraf, pe contul ei de socializare.

”La mulți ani, iubirea mea!?  Să ai parte de tot binele din lume și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care le ai în sufletul tău ♥️♥️♥️  Să avem o viață fericită împreună, plină de realizări și planuri pe care să ni le ducem la bun sfârșit sănătoși și cu sufletul împăcat ?… să facem împreună și mai mult decât am făcut până acum ?
Te iubesc cel mai mult și cred că tu deja știi asta ♥️  Soția ta, iubita ta, prietena ta, parteneră ta la bine și la rău, Oana ?‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍?”, i-a transmis Oana Zăvoranu lui Alex Ashraf.

citește și...