VIDEO / Mărturisirea făcută de Cornel Ilie. ”Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”

07.10.2020, 12:26
VIDEO / Mărturisirea făcută de Cornel Ilie. ”Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”
Mărturisirea făcută de Cornel Ilie. ”Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”

Cornel Ilie și Lidia Buble au fost prezenți la o emisiune de televiziune, unde au făcut noi declarații despre colaborarea lor la cel mai recent videoclip și despre relația dintre ei.

Cei doi artiști au fost invitații lui Teo Trandafir la emisiunea pe care aceasta o moderează la postul de televiziune Kanal D. Lidia Buble și Cornel Ilie au făcut noi declarații despre relația dintre ei după ce au colaborat împreună pentru o nouă piesă.

Lidia Buble s-a fotografiat în ipostaze tandre în brațele lui Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”. Ipostazele tandre în care apar cei doi artiști au dus la speculații din partea internauților cum că între cei ei ar fi o relație mai mult decât profesională.  Asta cu atât mai mult cu cât cei doi artiști sunt singuri în prezent. Cornel Ilie a divorțat de soția sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după ce au trăit o poveste de dragoste timp de cinci ani.

„Niște artiști compleți trebuie să fie neapărat și niște actori foarte buni. Noi am jucat foarte bine. Am avut o chimie foarte faină pe set, asta și pentru că suntem amândoi gemeni”, a declarat Lidia Buble, citată de wowbiz.ro.

Solistul trupei Vunk a afirmat că este întrebat de diverși băieți dacă formează un cuplu cu Lidia Buble.

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună”, a comentat Cornel Ilie.

Lidia Buble  și Cornel Ilie, filmări în casa lui

Videoclipul piesei este filmat chiar în casa în care locuieşte Cornel Ilie. Lidia Buble a făcut declaraţii despre ziua de filmare în casa lui Cornel Ilie.

“Da, eu m-am dus la el acasă. Eu nevinovată m-am dus, ştii că sunt ascultătoare. M-am dus, s-a filmat clipul. Am avut o cameră pregătită unde eu şi echipa mea ne-am desfăşurat în toată splendoarea”, a spus artista, citată de okmagazine.ro.

“Ea a venit la mine, că s-a filmat la mine acasă, dimineața am filmat, atunci se fac toate producţiile de filme. Restul trupei nu a fost de faţă. Am rămas doar eu, am fost doar noi doi”, a completat Cornel Ilie.

citește și...