În brațele cui s-a afișat Lidia Buble. ”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

28.09.2020, 13:39
În brațele cui s-a afișat Lidia Buble. ”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”
În brațele cui s-a afișat Lidia Buble. ”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”

Cântăreața Lidia Buble apare într-o ipostază plină de tandrețe în brațele unui artist celebru de la noi. Imediat au apărut comentariile despre o posibilă idilă între cei doi.

Lidia Buble a stîrnit numeroase comentarii în mediul online, dupăă ce s-a fotografiat în brațele lui Cornel Ilie, solistul trupeiu Vunk. Chiar dacă cei doi artiști se aflau la filmările clipului pentru piesa ”Vino/ Du-te”, imediat au apărut speculațiile din partea internauților cum că între cei ei ar fi o relație mai mult decât profesională.


Asemenea Lidiei Buble, și Cornel Ilie este singur, acesta divorțând de soția sa, Eliza, în luna septembrie a acestui an.

”Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, ”Băi, sunteți cam apropiați, nu că v-ar sta rău împreună. Sunteți chiar mișto împreună”, ”Dar v-ar sta bine”, ”Plânge Răzvan dacă aude”, ”Te-ai sărutat cu el. Sigur sută la sută”, au comentat internauții pe pagina de socializare a Lidiei Buble.

Postarea respectivă a adunat peste 7.000 de aprecieri în câteva ore.

Cum arată bărbatul ideal pentru Lidia Buble

Artista a trăit o poveste de dragoste cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion. Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio anul acesta, după o relație de cinci ani. Recent, cântăreața a explicat cum arată bărbatul ideal pentru ea.

„Niciodată n-am stat să mă gândesc sau să zic: ”Vreau să fie așa, așa, așa”.  Trebuie să-mi placă pur și simplu, dar trebuie să recunosc că da, îmi plac bărbații foarte smart, bărbații muncitori și bărbații care știu să respecte o femeie”, a spus Lidia Buble.

Artista a comentat și pe seama speculațiilor care apar ori de câte ori este văzută în compania unui bărbat.

„Eu, făcând parte din industria muzicală, mă întâlnesc cu foarte multe persoane, mai ales de sex masculin. Dacă ar fi să apar cu toți în presă, ar însemna că eu schimb bărbații ca pe șosete”, a mai afirmat cântăreața.

citește și...