Cornel Ilie de la Vunk divorțează! Solistul se desparte de mama copiilor după 5 ani de mariaj. ‘Există dragoste după iubire’

05.09.2020, 10:48
Cornel Ilie de la Vunk divorțează! Solistul se desparte de mama copiilor după 5 ani de mariaj. 'Există dragoste după iubire'
Cornel Ilie de la Vunk divorțează! Solistul se desparte de mama copiilor după 5 ani de mariaj. 'Există dragoste după iubire'

Cornel Ilie de la Vunk divorțează! Solistul a anunțat pe Facebook că el și mama copiilor săi, Eliza Suditu, au decis să pornească pe drumuri separate.

Deși lucrurile în familia lor păreau că merg de minune, iată că lucrurile au stat cu totul invers. Cu toate că vor divorța, Cornel Ilie și fosta lui parteneră au rămas în relații bune și își vor crește copiii cu același devotament ca și până acum. Se pare că decizia a fost luată de comun acord, ținând cont că ultima fotografie postată de artist pe rețelele de socializare îi înfățișa pe el și Eliza ținându-se de mână prietenește.

Cornel Ilie de la Vunk divorțează după 5 ani de mariaj

‘Din „Poveste” a rămas „O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul „divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu.

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor.

Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme‘, a fost mesajul artistului.

Au împreună doi copii

În vara lui 2019, Cornel Ilie a devenit tătic pentru a doua oară. Eliza Suditu a adus pe lume un băiețel. Cei doi mai au o fetiță care se numește Zara.

‘Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire’, spunea interpretul într-un interviu pentru Eurofa Fm.

Puțină lume știe că Eliza Suditu și-a părăsit logodnicul pentru a fi împreună cu Cornel Ilie. Înainte de a se căsători cu artistul, femeia era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti. Cei doi dețin un conac situat în Snagov, cu ponton şi ieşire la lac. Vila a fost ridicată în 2009 și dispune de tot confortul, scrie apropotv.ro.

citește și...