VIDEO / Margherita de la Clejani, ținute și accesorii de fițe în noul videoclip. ”Doar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000”

22.07.2020, 09:21
VIDEO / Margherita de la Clejani, ținute și accesorii de fițe în noul videoclip. ”Doar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000”
VIDEO / Margherita de la Clejani, ținute și accesorii de fițe în noul videoclip. ”oar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000”

În videoclipul pe care l-a lansat zilele acestea, Margherita de la Clejani a purtat ținute și accesorii de fițe, de mii de euro.

“Elicopter” este prima piesa trap pe care o interpretează Margherita de la Clejani și prima care beneficiază de un videoclip a cărui producție a costat peste 15.000 de euro.  Pentru apariția sa în videoclipul pieasei, fiica Clejanilor a ales să poarrte ținute și accesorii excentrice și foarte scumpe, a căror valoare se ridică la mii de euro.

”Am purtat o rochie sirenă cu paiete mari ce a costat 500 €, un costum din paiete de 370 €, un kimono de 420 €, rochie & boots Louis Vuitton de 350 €, un costum latex Gaga şi cizme de 580 €, o salopetă army de 165 €, o altă salopetă schelet de 150 €. Am purtat nişte bijuterii din argint şi aur alb cu pietre şi diamante în valoare de 3.800 €.

Mai exact, doar hainele, fără accesorii şi fără bijuterii, au costat 3.300 €. Iar cu tot cu bijuterii peste 7.000. Dacă punem şi bocancii Plein şi pantofii transparenţi Wang şi Louboutin mai punem vreo 2.000 €, însă ăştia sunt din colecţia personală”, a declarat Margherita de la Clejani pentru click.ro.

 

S-a mutat singură într-un apartament de lux

Margherita de la Clejani s-a mutat din casa părinților și locuiește singură într-un apartament de luxx din Capitală.

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani locuiește într-un apartament cu trei camere pentru care tatăl ei plătește chirie.

”M-am mutat singură în sfârșit. Aceasta este locuința în care m-am mutat fără părinți, fără fratele meu. Este un apartament cu trei camere, un apartament foarte frumos”, a spus Margherita de la Clejani.

”Tata îmi plătește chiria”, a adăugat ea.

Margherita recunoaște că se descurcă greu fără mama ei, Viorica de la Clejani, care o răsfăța cu de toate.

”Este greu să nu o mai am pe mama care îmi aducea fresh-ul la pat și mâncărica”, a afirmat fiica Clejanilor.

citește și...