Margherita de la Clejani, primul interviu după scandalul în care a fost implicată. ”Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții”

23.06.2020, 15:41
Margherita de la Clejani, primul interviu după scandalul în care a fost implicată. ”Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții”

Margherita de la Clejani a făcut declarații despre viața ei. Fiica Vioricăi șiu a lui Ioniță de la Clejani a acordat primul interviu după scandalul în care a fost implicată în urma accidentului de mașină pe care -a făcut în luna mai.

La o lună de la accidentul pe care l-a provocat, Margherita de la Clejani a acordat un interviu. Fiica Clejanilor a afirmat că este concentrată pe proiectele pe care le are. De asemenea, ea a afirmat că așteaptă rezultatele de la INML.

”Sunt foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar această poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație. Eu sunt optimistă si pozitivă, nu mă las influențătă de nimeni pentru că șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă”, a declarat Margherita de la Clejani, potrivit a1.ro.

”Chiar nu am nicio problemă cu nimeni, eu nu sunt genul de om care sa judece.Este o problemă care mă privește strict pe mine și cu siguranță voi depăși acest moment, atâta timp cât sunt lucruri ireale”, a mai spus ea.

”Poate ajung precum Angelina Jolie”

Margherita de la Clejani a afirmat că trăiește ca un rock star și că este imună la părerile celor din jur.

”Simt ca sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt imună la părerile celorlați. Știu ce pot și ce am, de aceea nu mă interesează părerile”, a menționat ea.

Fiica Clejanilor susține că vizita sa în America a fost una extem de benefică pentru ea, pentru că a cunoscut regizori importanți care își doresc să colaboeze cu ea.

”Voi merge într-o altă direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie”, a încheiat Margherita de la Clejani.

A făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

 

citește și...