VIDEO / Cât a costat producția videoclipului Margheritei de la Clejani. Prima piesă trap a fetei Clejanilor

21.07.2020, 11:42
VIDEO / Cât a costat producția videoclipului Margheritei de la Clejani. Prima piesă trap a fetei Clejanilor
VIDEO / Cât a costat producția videoclipului Margheritei de la Clejani. Prima piesă trap a fetei Clejanilor

Margherita de la Clejani și-a lansat prima ei piesă trap. Costurile de producție pentru videoclip nu au fost deloc mici.

“Elicopter” este prima piesa trap pe care o interpretează Margherita și prima care beneficiază de un videoclip a cărui producție a costat peste 15.000 de euro, potrivit wowbiz.ro.

Pentru videoclipul Margheritei de la Clejani a fost nevoie de construcția unei scene sub apă, cu o platformă intermediară la 30 de cm sub apă, pe care s-au montat șine speciale pentru filmare de 360 grade, și cu o a doua plaformă la 2 cm sub apă, pe care să urce artista. Realizarea construcției scenei modulare în mijlocul unui lac a durat 5 zile, iar filmările s-au întins pe parcursul a peste 15 ore.

În videoclipul piesei ”Elicopter”, fiica Clejanilor apare cu coafuri excentrice, iar ținutele ărovocatoare au fost create după schițele ei, în atelierul său.


”Cred cu tărie că dacă îți dorești ceva cu ardoare, universul te ajută. Este o piesă comercială, însă am vrut să transmit aceste idei prin imagini. Am evoluat mult artistic și îmi doresc mai mult, îmi doresc să arăt că pot mai mult și să dăruiesc mai mult publicului”, a declarat Margherita de la Clejani, conform sursei menționate.

A făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

”Poate ajung precum Angelina Jolie”

Margherita de la Clejani a afirmat că trăiește ca un rock star și că este imună la părerile celor din jur.

”Simt ca sunt un rock star. Trăiesc așa precum un rock star. Sunt consultant fashion pentru barbați. Am făcut cursuri. Sunt imună la părerile celorlați. Știu ce pot și ce am, de aceea nu mă interesează părerile”, a menționat ea într-un interviu recent.

Fiica Clejanilor susține că vizita sa în America a fost una extem de benefică pentru ea, pentru că a cunoscut regizori importanți care își doresc să colaboeze cu ea.

”Voi merge într-o altă direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie”, a încheiat Margherita de la Clejani.

citește și...