Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani. ”Era cuplat cu sora mamei mele”

06.07.2020, 15:16
Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani. ”Era cuplat cu sora mamei mele”
Cum s-au cunoscut Viorica și Ioniță de la Clejani. ”Era cuplat cu sora mamei mele”

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au cunoscut încă de pe vremea când erau adolescenți.

VIorica de la Clejani -a cunoscut pe soțul ei, Ioniță de la Clejani când avea 14 ani.

”Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…”, a povestit Ioniță de la Clejani la o emisiune TV, potrivit revistei Avantaje.

”Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert….”, a spus Viorica de la Clejani.


Ioniță de la Clejani a povestit cum ulterior s-au întâlnit la o nuntă, unde a fost cucerit de Viorica.

”Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreab:”ce faci nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

Soția sa a completat: ”Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel…”.

 

Fiica lor a făcut accident de mașină în luna mai

În data de 23 mai, fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani a provocat un accident rutier în jurul ore 06.00, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Capitală. În momentul în care polițiștii au testat-o pe Margherita de la Clejani cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pozitiv. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

“A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri.

Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină”, a comentat ulterior Margherita de la Clejani.

După incidentul provocat de Margherita de la Clejani, familia acesteia a fost în centrul atenției. Au ieșit la iveală tot felul de amănunte desspre Margherita și despre presupusul iubit al acesteia, lucru care i-a deranjat foarte tare pe Viorica și Ioniță de la Clejani.  Dacă Ioniță de la Clejani a făcut numeroase declarații, Viorica de la Clejani a reacționat extrem de dur la adesa jurnaliștilor și a celor care îi critică familia.

citește și...