VIDEO / Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Mulțumesc soției pentru suport”

09.03.2021, 13:45
VIDEO / Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Mulțumesc soției pentru suport”
VIDEO / Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului. ”Mulțumesc soției pentru suport”

Horia Brenciu s-a vaccinat anti-COVID în data de 8 Martie.

Binecunoscutul artist Horia Brenciu s-a vaccinat împotriva coronavirusului și a postat pe contul său de Instagram o înregistrare video realizată chiar în cabinetul medical. Horia Brenciu a ținut să-i mulțumească partenerei sale de viață pentru susținere. ”Veni, vidi, vaccin, vici! 🙂 Și dacă doriți să nu simțiți înțepătura, “My way” merge de minune! Mulțumesc soției pentru suport! 🙂 PS – vaccinat de 8 martie… N-am anticipat asta. Ce nu fac eu pentru sexul frumos?! ;-)”, este mesajul transmis de artist pe contul său de socializare.

Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horia Brenciu (@horiabrenciu)

835.552 de infectări cu coronavirus în România

Alte 4.989 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul total al îmbolnăvirilor în România de la debutul pandemiei a ajuns la 835.552. În ultima zi au murit alte 93 de persoane, informează Hotnews. Până astăzi, au decedat 21.056 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 10.157. Dintre acestea, 1.126 sunt internate la terapie intensivă. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.203.750 de teste RT-PCR și 370.579 de teste rapide antigenice.

Pe teritoriul României, 48.241 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 14.178 persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 53.407 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 114 persoane. De la debutul pandemiei, 767.219 pacienți au fost declarați vindecați.

citește și...