VIDEO / Cum cântă Smiley muzică populară. Puțini și l-ar fi imaginat așa!

08.02.2022, 11:37
VIDEO / Cum cântă Smiley muzică populară. Puțini și l-ar fi imaginat așa!
VIDEO / Cum cântă Smiley muzică populară. Puțini și l-ar fi imaginat așa!

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut sub numele de scenă Smiley, a apărut la un moment dat la o emsiunde de la Televiziunea Națională, unde a demonstrat că se pricepe foarte bine și să interpreteze muzică populară. Acesta a cântat alături de Florin Vasilică, fiul regretatului artist de muzică populară Liviu Vasilică.

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți și de succes artiști din industria muzicală din România. De asemenea, acesta este cunoscut și din postura de jurat sau prezentator la numeroase emisiuni TV. În plan personal, Smiley  a avut o relație de lungă durată cu Laura Cosoi. În prezent, Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol. Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului 2020. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.

Smiley a demonstrat, la o emisiune de televiziune la care a fost invitat în urmă cu mai mulți ani, că se descurcă foarte bine și cu muzca populară, nu doar cu cea modernă.

Cum cântă Smiley muzică populară. A interpretat muzică din Teleorman

În anul 2012, Smiley a fost prezent în platoul emisiunii ”O dată-n viață”, moderată de Iuliana Tudor la postul de televiziune TVR1.

La emisiune, Smiley a cântat muzică populară foarte bine, alături de Florin Vasilică, fiul regretatului artist Liviu Vasilică.

Smiley, un bărbat împlinit

Artistul a acordat un interviu pentru tvmania.ro, în care a mărturisit că este foarte fericit cu tot ce se întâmplă în viața sa în prezent.

Întrebat cum reușește să se împartă între filmările pentru emisiuni, studio și familia sa, Smiley a răspuns: ”Mereu am sentimentul că nu am terminat ceva, că aș vrea mai mult timp, mai multă energie pentru fiecare lucru pe care îl fac. Sunt multe proiecte, diferite, solicitante, dar m-am obișnuit să îmi impart zilele între ele, pentru că încerc să dedic fiecăreia un tot, nu doar bucăți din el, chiar dacă acest tot înseamnă doar o zi sau două sau o săptămână.

Oricum, se leagă între ele, fiecare mă inspiră pentru celălalt. E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot. Mai ales că toate zilele încep cu dimineața cu fetele când este cel mai solar, senin și frumos moment al zilei.Primesc zâmbete, mângâieri, sarcini de îndeplinit, ocheade, progrese. Serile în care ajung să împlinesc ritualul de somn, cu băița, cititul și cântatul sunt cele mai fericite”.

 

citește și...