Laura Cosoi, amănunte neștiute din relația cu Smiley. ”Oamenii plângeau când ne-am despărţit”

22.02.2021, 16:46
Laura Cosoi, amănunte neștiute din relația cu Smiley. ”Oamenii plângeau când ne-am despărţit”
Laura Cosoi, amănunte neștiute din relația cu Smiley. ”Oamenii plângeau când ne-am despărţit”

Laura Cosoi și-a amintit de perioada în care a format un cuplu cu binecunoscutul artist Smiley.

Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară în luna august a anului trecut, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele Vera. Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, împreună cu care mai are o fetiță, Rita. Cu ani în urmă, Laura Cosoi a trăit o poveste de dragoste cu Smiley, cel care acum are o relație cu Gina Pistol, cea care urmează să-l facă tătic pentru prima oară.  Întrebată, în cadrul unui interviu pentru okmagazine.ro, dacă expunerea media a dăunat relației de cuplu dintre ea și Smiley, laura Cosoi a răspuns: ”Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel”.

Laura Cosoi a mărturisit că a rămas în relații bune cu Smiley și l-a felicitat pentru că urmează să devină tătic pentru prima oară. ”Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi. Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun”, a mai spus Laura Cosoi.

Ce spune Laura Cosoi despre soțul ei. ”Mi se părea un Don Juan”


Laura Cosoi a făcut declarații și despre soțul ei,. Cosmin Curticăpean. Cei doi se știau din anul 2003, însă povestea lor de dragoste a început în anul 2021.

”Ne știm din 2003, iar relaţia noastră a început în 2012, însă de câte ori ne vedeam înainte de a fi împreună, mi se părea un Don Juan și ne povesteam toate lucrurile. Dar niciodată nu a făcut vreo mişcare greşită, care să mă facă să cred că are alte intenţii. Era prudent şi asta mi-a plăcut. Păstra distanţa necesară şi nu întrecea limita, lucru care îmi dădea mie un confort. Însă, ani mai târziu, mi-a spus că nu se putea apropia mai mult de mine pentru că lui i se părea că era nestatornic şi eu prezentam toate datele unei femei cu care putea să aibă o familie şi nu era pregătit. Eu aveam o relaţie stabilă, mereu eram, de fapt, într-o relaţie şi el era într-o relaţie, şi riscam să stricăm o prietenie pentru care niciunul dintre noi nu era, atunci, pregătit. Când a împlinit 35 de ani, iar eu aveam 29, l-am sunat să îi spun „La mulţi ani!“ şi i-am zis că e veşnicul adolescent, nu se gândeşte la familie, la copii şi el mi-a dat un răspuns care m-a pus pe gânduri: „Dar tu nu te simţi deloc responsabilă de statutul ăsta al meu?“. Am rămas şocată, chiar mi s-a părut impertinent. Am zâmbit, m-am făcut că plouă şi aşa a rămas”, a povestit vedeta.

Laura Cosoi a mărturisit că în mariajul ei, cel care este mai gelos este Cosmin C urticăpean. ”Nu, nu sunt pentru căsunt o femeie care are multă încredere în ea şi nu s-a pus problema până acum să am emoţii… Da, el e mai gelos. Este evident. Lui îi place să deţină controlul şi prin prisma meseriei. Dar nu e un control gen posesivitate, ci ca să gestioneze lucrurile din timp, să nu-l ia nimic pe nepregătite. El vrea să ştie toate datele ca să aibă o rezolvare rapidă. E extrem de calculat”.

citește și...